Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν το έκανα εξαιτίας του 40χρονου», ισχυρίστηκε η δράστιδα

Ελλάδα
Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν το έκανα εξαιτίας του 40χρονου», ισχυρίστηκε η δράστιδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατροπή στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι της 35χρονης, στην άτυχη Ιωάννα, φαίνεται να μην ήταν ο 40χρονος άνδρας, όπως εκμυστηρεύτηκε σε μία παιδοψυχολόγο, όπως μετέδωσε τηλεοπτική εκπομπή του Star.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τον ιστότοπο dikaiologitika.gr, ανατροπή φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι καθώς η 35χρονη φαίνεται πως αρνείται πως επιτέθηκε στην Ιωάννα για τα «μάτια» του 40χρονου.

Όπως μετέδωσε το STAR, η 35χρονη κατά την διάρκεια ανάκρισης στην Ασφάλεια φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε μία παιδοψυχολόγο, ότι το κίνητρο της επίθεσης δεν ήταν ο 40χρονος. Σε αυτή τη συνομιλία, φέρεται να είπε στην παιδοψυχολόγο πως δεν είναι ο 40χρονος η αιτία της επίθεσης. “Δεν θα ήμουν τόσο ανόητη για να καταστρέψω τη ζωή μου και τη ζωή της για έναν τέτοιο σκοπό” φέρεται να είπε η 35χρονη.

Σημειώνεται πως η κατηγορούμενη, που είναι προφυλακισμένη, έχει επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής.

Την ίδια ώρα η Ιωάννα και η οικογένειά της ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά. Η μητέρα της 34χρονης δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της, προσπαθώντας να την παρηγορήσει, να της σταθεί, να της δώσει κουράγιο και να ανοίξει την αγκαλιά της για να νιώσει ασφάλεια.

«Έχουμε μεγάλο πόνο και στεναχώρια, όμως πρέπει να είμαστε δυνατοί για το παιδί μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που στέκεται δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας», είπε η μητέρα της Ιωάννας μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News