10χρονη Μαρκέλλα: «Είχε πάρει ναρκωτικά όταν ομολόγησε η 33χρονη» - Την επισκέφθηκε συγγενής της

Ελλάδα
10χρονη Μαρκέλλα: «Είχε πάρει ναρκωτικά όταν ομολόγησε η 33χρονη» - Την επισκέφθηκε συγγενής της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έχει καταθέσει αίτημα για να εργαστεί» δήλωσε η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού

 «Η εντολέας μου ήταν υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών που είχε κάνει χρήση αλλά και υπό την επήρεια ψυχολογικής πίεσης», όταν ομολόγησε δήλωσε ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, ο Βασίλης Νουλέζας υποστήριξε πως «τώρα που πέρασαν κάποιες ημέρες, ηρέμησε και ξεκαθάρισε το μυαλό της».

Υπενθυμίζεται πως αρχικά η 33χρονη ομολόγησε ότι ασέλγησε σε βάρος της 10χρονης Μαρκέλλας, κάτι το οποίο στη συνέχεια αναίρεσε.

«Κατασκευάζονται σενάρια και μεγεθύνονται και είναι προκαταβολικά ένοχη», συμπλήρωσε ο δικηγόρος και αποκάλυψε ότι «μου είπε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της, για αυτό και νοσηλεύτηκε για κάποιες ώρες χθες βράδυ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης» είπε ο συνήγορός της.

Τέλος, ο κ. Νουλέζας χαρακτήρισε «φανταστικά» τα σενάρια τα περί πορνογραφίας, δηλώνοντας «δύο σέλφι έβγαλαν».

Κωνσταντοπούλου για επίθεση με βιτριόλι: Επίσκεψη από συγγενή δέχτηκε η 35χρονη

Επίσκεψη από συγγενικό της πρόσωπο στο σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο κρατείται, δέχτηκε την περασμένη Παρασκευή η 33χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το, όπως ανέφερε η διευθύντρια των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ. 

Η ίδια επιβεβαιώσει ότι η φερόμενη ως δράστιδα φυλάσσεται και προαυλίζεται μόνη της για λόγους υγειονομικού πρωτοκόλλου και σύντομα θα τοποθετηθεί από το αρμόδιο συμβούλιο του καταστήματος στους θαλάμους μαζί με άλλες συγκρατούμενες. 

Σε αντίθεση με τα όσα έλεγε το προηγούμενο διάστημα ο συνήγορος υπεράσπισή της, Σάκης Κεχαγιόγλου ότι δεν τρώει, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι η 35χρονη λαμβάνει κανονικά και τα τρία γεύματα της ημέρας, ενώ επιβεβαίωσε ότι έχει καταθέσει αίτημα για να εργαστεί, ώστε να προσμετρηθεί ευεργετικά στην ποινή που θα της επιβληθεί.  

   Cnn - skai

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News