Ελλάδα

Πανελλήνιες 2020: Σε Φυσική και Λατινικά διαγωνίζονται οι υποψήφιοι

Στη μάχη των πανελληνίων ρίχνονται οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων

Ξεκινά σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου η δεύτερη εβδομάδα των πανελλαδικών εξετάσεων 2020 με τους υποψηφίους να διαγωνίζονται στα μαθήματα της Φυσικής και των Λατινικών. Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων επιστρέφουν στα θρανία για να συνεχιστούν οι πανελλήνιες, ενώ την Τρίτη (23/6) σειρά παίρνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26/6 στην Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Σύμφωνα με το ethnos, με την ολοκλήρωση των μαθημάτων της Γενικής Παιδείας θα πάρουν σειρά τα ειδικά μαθήματα, που θα ολοκληρωθούν στις 30 Ιουνίου.

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που θα δώσουν με το παλαιό σύστημα, θα έχουν κατά βάση κοινό πρόγραμμα με όσους δώσουν με το νέο, με εξαίρεση, ότι στις 22/6 θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των Λατινικών (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), στις 24/6 η εξέταση του μαθήματος «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στις 26/6 η εξέταση του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια