10χρονη Μαρκέλλα: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις - Το άρρωστο μυαλό της σχεδίαζε αρκετό καιρό την αρπαγή

Ελλάδα
10χρονη Μαρκέλλα: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις - Το άρρωστο μυαλό της σχεδίαζε αρκετό καιρό την αρπαγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικές μαρτυρίες για την 33χρονη γυναίκα που απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα με το πρόσωπο της φίλης

Σοκάρει η υπόθεση με την μικρή Μαρκέλλα και ειδικά τα όσα ομολόγησε η 33χρονη απαγωγέας της. Την ώρα που ο άνθρωπος που ξεσκέπασε την ταυτότητα της 33χρονης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και ήταν αποκαλυπτικός, ένα νέο βίντεο με την μικρή Μαρκέλλα να παραπατάει λίγη ώρα μετά την απελευθέρωσή της έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Μητέρα μιας κόρης εφτά ετών, φίλη και γειτόνισσα δεκάδων ανυποψίαστων γυναικών, υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτή είναι η 33χρονη γυναίκα που απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα με το πρόσωπο της φίλης, που της στοίχειωσε μια για πάντα την παιδική αθωότητα.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται μετά το τηλεφώνημα του πρώτου ανθρώπου που ξεσκέπασε την ταυτότητα της 33χρονης, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του MEGA.

«Όταν είδα ότι είναι η Μαρκέλλα βγήκα και εγώ να ψάξω. Όταν ακούστηκε στην τηλεόραση ότι είναι από το ευρύτερο περιβάλλον, και για την κοπέλα που είναι γειτόνισσα και ότι ο άντρας της κάνει χρήση ναρκωτικών, όλα αυτά με οδήγησαν να πάω στην αστυνομία», τονίζει.

Το άρρωστο μυαλό της σχεδίαζε την αρπαγή, όπως φαίνεται, αρκετό καιρό πριν. Αν και η μικρή Μαρκέλλα έφυγε από τη γειτονιά πριν από τέσσερα χρόνια, η 33χρονη συντηρούσε την εικόνα της στα μάτια της ανήλικης καθημερινά, πίσω από τα σχολικά κάγκελα.

Συνόδευε τα παιδιά στο σχολείο που πήγαινε η Μαρκέλλα

Άφωνη η μητέρα που συνόδευε, μαζί με την 33χρονη, τα παιδιά τους στο σχολείο.

Από χθες το μεσημέρι η αδίστακτη γυναίκα με το αρρωστημένο μυαλό κρατάει το στόμα της κλειστό σχετικά με το πραγματικό κίνητρο αλλά και τη βοήθεια που μπορεί να είχε από κάποιον συνεργό. «Ήταν αφάνταστο να κάνει κάτι τέτοιο, ήταν πολύ καλή κοπέλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο μια στιγμή φαίνεται να «έσπασε», όταν αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είναι παιδόφιλη. Μια ιστορία που προβάλει με μοναδικό πρωταγωνίστρια την ίδια.

«Ήταν στο ίδιο σχολείο, στην ίδια πολυκατοικία», όπως μεταδίδει ο ιστότοπος newsit.gr. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και επικεντρώνεται πλέον στον περίγυρο της 33χρονης, όπως επίσης και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό της που προσπάθησε να καταστρέψει πριν από τη σύλληψη της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News