Ηλεία: Βγήκε το πόρισμα για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας που έπεσε σε κώμα μετά τη γέννα

Ελλάδα
Ηλεία: Βγήκε το πόρισμα για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας που έπεσε σε κώμα μετά τη γέννα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για ύπαρξη πειθαρχικών παραπτωμάτων κάνει λόγο το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης για τις συνθήκες θανάτου της 27χρονης Δώρας από την Ηλεία

Νέες εξελίξεις στην τραγική ιστορία με τον θάνατο της 27χρονης Δώρας, από το Βαρθολομιό, η οποία έπεσε σε κώμα λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της και κατέληξε έπειτα από 19 ημέρες στην ΜΕΘ του ΠΠΝΠ.

Συγκεκριμένα, στη διαπίστωση αποχρώσεων και ενδείξεων για την ύπαρξη πειθαρχικών παραπτωμάτων κατέληξε το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης για τις συνθήκες θανάτου της 27χρονης Δώρας από την Ηλεία λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης που είχε διατάξει την επείγουσα εξέταση μόλις παρέλαβε το πόρισμα διέταξε ΕΔΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι η 27χρονη Δώρα είχε κάνει εισαγωγή, στα τέλη Μαΐου, στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών για προγραμματισμένη καισαρική. Όλα εξελίχτηκαν ομαλά και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος.

Την ώρα που επρόκειτο να τη μεταφέρουν στο δωμάτιό της εμφάνισε επιπλοκές και βρέθηκε διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Λίγες ημέρες αργότερα κατέληξε.

Το γεγονός αυτό και κυρίως τα αναπάντητα ερωτήματα για τα αίτια του θανάτου της προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της οικογένειάς της η οποία κινήθηκε νομικά.

Πηγή: eleytherostypos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News