Θεσσαλονίκη - Δολοφονία 49χρονου: «Είναι όλα ψέματα», λέει η αδερφή του

Ελλάδα
Θεσσαλονίκη - Δολοφονία 49χρονου: «Είναι όλα ψέματα», λέει η αδερφή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρνείται τα όσα ειπώθηκαν περί βιασμού της κόρης του και κακοποίηση της συζύγου του η αδερφή του νεκρού οδηγού ταξί

Αρνείται τα όσα κατέθεσαν μητέρα και κόρη στον Ανακριτή η αδερφή του 49χρονου οδηγού ταξί που βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες παραδέχτηκαν χθες την πράξη τους λέγοντας ότι δεν άντεχαν άλλο επειδή τις κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά.

Τι δήλωσε η αδερφή του

«Αγαπούσε πάρα πολύ και τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Είναι ψέματα. Τα κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης, γιατί μαζί μάνα και κόρη τον σκότωσαν. Ο αδερφός μου ποτέ δεν σήκωσε χέρι επάνω της. Δεν τιμάνε ούτε τη μνήμη του νεκρού. Δεν άξιζε ο αδερφός μου να είναι σε αυτήν τη θέση. Στα παιδιά του δεν έλειψε τίποτα, αυτός έκανε στερήσεις για να τα έχουν τα παιδιά του όλα και στο τέλος... το τέλος το ξέρετε» δήλωσε η αδερφή του θύματος στο Star.

«Θα γυρίσουν τώρα και θα πούνε ότι ο Λάζαρος έκανε τέτοιο πράγμα, είναι δυνατόν, θα τρελαθούμε τελείως, δηλαδή υπάρχει και θεός, αυτή η γυναίκα δεν ξέρω μας έχει αφήσει άναυδους» δηλώνει η αδερφή του νεκρού οδηγού ταξί.

Στη σχέση του ζευγαριού υπήρχαν προβλήματα. Έμεναν για χρόνια χώρια και επανασυνδέθηκαν. Όλη η οικογένεια ζούσε στο διαμέρισμα που έγινε ο φόνος στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε βαριά τραχηλική - θωρακική κάκωση από τέμνον και νύσον όργανο. Τον άτυχο άνδρα βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος ο γιός του.

Υπενθυμίζεται ότι στις δυο γυναίκες ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ζήτησαν προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή.

Πηγή: newsbeast.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News