O Καθηγητής του ΕΛΜΕΠΑ Νεκτάριος Βιδάκης νέος Πρόεδρος του Ο.Α.Κ.Α.

Ελλάδα
O Καθηγητής του ΕΛΜΕΠΑ Νεκτάριος Βιδάκης νέος Πρόεδρος του Ο.Α.Κ.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι Πρυτανικές Αρχές

Οι Πρυτανικές αρχές του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιδρύματος, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Δρ. Νεκτάριο Βιδάκη, για τον ορισμό του από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ Λ. Αυγενάκη, στη θέση του Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του  Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθήνας «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α.) και να του ευχηθούν μια δημιουργική και επιτυχημένη θητεία.

Η τοποθέτηση του Καθηγητή Ν. Βιδάκη στη θέση αυτή αποτελεί, για το σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Κρήτης, μια εξαιρετική ευκαιρία για μεταφορά τεχνογνωσίας και εποικοδομητικής συνεργασίας με το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της χώρας.

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, μέσω της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας, έχει ξεκινήσει ένα συνολικό επανασχεδιασμό για τη συστηματική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων που διαθέτει, με επίκεντρο το Κλειστό Γυμναστήριο «Μάρκος Καραναστάσης».

Η τοποθέτηση του Καθηγητή Ν. Βιδάκη στη θέση του Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ.Α. αναμένεται να βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην εξέλιξη των υποδομών αυτών και στη μεγιστοποίηση της λειτουργικότητάς τους προς όφελος των χιλιάδων φοιτητών και εργαζομένων του Ιδρύματος, αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας της πόλης του Ηρακλείου.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News