Επίθεση με βιτριόλι: Σοκαρισμένος ο 40χρονος άνδρας - Τι λέει ο δικηγόρος του

Ελλάδα
Επίθεση με βιτριόλι: Σοκαρισμένος ο 40χρονος άνδρας - Τι λέει ο δικηγόρος του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως υποστηρίζει ο 40χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του «θεωρεί ότι δεν έχει άμεση εμπλοκή στην υπόθεση»

Ο δικηγόρος του 40χρονου άνδρα, ο οποίος παρουσιάζεται ως το μήλον της έριδος, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και αναφέρθηκε στην κατάστασή που βιώνει άθελά του ο εντολέας τις τελευταίες ημέρες.

Ειδικότερα, ο κ. Δημήτρης Γκαβέρας ανέφερε ότι ο εντολέας του περνά πολύ δύσκολα τις τελευταίες ημέρες. Η ζωή του έχει βρεθεί στο φως της δημοσιότητας, τα στοιχεία του, η οικογένειά του έχουν επηρεαστεί και δηλώνει «σοκαρισμένος».

Ο δικηγόρος του άνδρα που παρουσιάζεται ως το μήλον της έριδος, τόνισε αρχικά: «Υπάρχουν πολλά θέματα που μας έχουν προβληματίσει. Ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος Έχει κάνει κατάθεση, η οποία μεταφέρθηκε ως δήλωσή του. Βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα, έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του ίδιου και της οικογένειάς του. Εκείνος θεωρεί ότι δεν έχει άμεση εμπλοκή με την υπόθεση».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν είχε καταλάβει, δεν μπορούσε να το φανταστεί ότι θα μπορούσε να προκαλέσει ένα τέτοιο γεγονός. Ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι έχει σχέση με κάποια από τις δύο κοπέλες. Ο πελάτης μου δεν είχε συναντήσει την κατηγορούμενη το τελευταίο περίπου 8μηνο. Είχε μία περιστασιακή σχέση, δεν υπήρχε δεσμός».

Τέλος,. σύμφωνα με τον ιστότοπο newsbomb.gr, ο κ. Γκαβέρας ανέφερε: «Θα κινηθούμε νομικά. Έχει θιχτεί η υπόληψή του. Ο ίδιος θεωρεί έχει υποστεί ηθική βλάβη, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, είναι εγκλεισμένος στο σπίτι του. Δεν είναι σε θέση να μιλήσει με κανέναν»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά όλα όσα είπε ο δικηγόρος του 40χρονου:

Είχε γίνει η σκιά της Ιωάννας

Η φερόμενη ως δράστις, παρακολουθούσε καθημερινά την Ιωάννα, τόσο με ειδικό application, όσο και με τη φυσική της παρουσία.

Η 35χρονη μέσω ενός ειδικού application παρακολουθούσε το στίγμα της 34χρονης και την κάθε της κίνηση, από τον Ιούνιο του 2019. Μάλιστα μέσω της εφαρμογής αυτής εντόπιζε το σπίτι στο Μοσχάτο και το γραφείο που εργαζόταν στην Καλλιθέα. Το τελευταίο στίγμα από το tracker.com στο κινητό της 35χρονης το εντοπίζουν στις 18 Μαΐου 2020. Επίσης, όταν τελείωνε από την συσκευή που της είχε βάλει της ερχόταν ειδοποίηση στο κινητό της ότι έχει αποφορτιστεί. Τότε πήγαινε η ίδια σύμφωνα με την ΕΡΤ και το έβγαζε από το αυτοκίνητο της Ιωάννας το φόρτιζε και το επανατοποθετούσε στο αυτοκίνητο της Ιωάννας και έτσι γνώριζε κάθε της κίνηση στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Οι πομποί αυτοί, σύμφωνα με τεχνικούς, αποφορτίζονται κάθε 15-20 μέρες. Στόχος της δράστιδος όπως όλα δείχνουν, ήταν όχι μόνο να προετοιμάσει καλύτερα την επίθεση εναντίον της Ιωάννας, αλλά και να διαπιστώσει αν η ίδια συναντούσε τον 40χρονο που η ίδια επεδίωκε μόνιμη σχέση μαζί του.

Τα δεδομένα από την ηλεκτρονική αυτή παρακολούθηση έχουν ενταχθεί από την ΕΛ.ΑΣ στη δικογραφία της υπόθεσης. Σύμφωνα με αναφορές αστυνομικών τέτοιου είδους πομποί πωλούνται σε κατάστημα ηλεκτρονικών έναντι 50-70 ευρώ κι έχει διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιούνται πολλές φορές από ιδιώτες στα πλαίσια αντιδικιών και διενέξεων.

Μήπως τελικά είχε συνεργό;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, κάποιοι άνθρωποι στη γειτονιά του Μοσχάτου, όπου διέμενε η 34χρονη Ιωάννα, αναφέρουν ότι είδαν πέρα από την κατηγορούμενη, μία ακόμα γυναίκα στο σημείο, στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Θερμοπυλών.

Το τραγικό αυτό σκηνικό οι κάτοικοι της περιοχής, το έβλεπαν να εκτυλίσσεται από τον περασμένο Γενάρη, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη σχεδίαζε τη δράση της, από τον περασμένο Ιούνιο.

Η σχέση της 35χρονης με τον 40χρονο

Σύμφωνα δε με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη στο «ΒΗΜΑ» και τα «ΝΕΑ», από την ανάλυση του GPS, που έβαλε η δράστις στο αυτοκίνητο του θύματος, δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση προσέγγιση της Ιωάννας, στο σπίτι του 40χρονου άνδρα που παρουσιάζεται ως το μήλον της έριδος.

Αυτό που εξετάζει η αστυνομία, είναι το γιατί επέλεξε να επιτεθεί στην Ιωάννα στην Καλλιθέα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο, γιατί δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι της, αφού η κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας κλειδωνόταν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News