Επίθεση με βιτριόλι: Τα μηνύματα της Ιωάννας με το Νώντα - Ίσως σχεδίαζε κι άλλες επιθέσεις η 35χρονη

Ελλάδα
Επίθεση με βιτριόλι: Τα μηνύματα της Ιωάννας με το Νώντα - Ίσως σχεδίαζε κι άλλες επιθέσεις η 35χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Έφη είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι», υποστήριζε, μέχρι τελευταία στιγμή η Ιωάννα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα μηνύματα της 34χρονης Ιωάννας και του 40χρονου Νώντα, για τον… έρωτα του οποίου φέρεται πως έγινε η επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης.

Ο 40χρονος είχε προσεγγίσει δύο φορές την Ιωάννα, όμως εκείνη κρατούσε αυστηρή στάση, αφού η Έφη, της είχε ζητήσει μέσω μηνυμάτων να… τον διαγράψει από φίλο στο Facebook.

Έφη: Ιωάννακι, καλησπέρα τι κανείς; Sorry για την ενόχληση θέλω να σε ρωτήσω.

Ιωάννα: Καλησπέρα κοριτσάκι, εννοείται καλέ ότι θες.

Έφη: Ρε συ να σε ρωτήσω τον ξέρεις τον Νώντα; Συγγνώμη βρε αγάπη μου αλλά υπάρχει λόγος που σε ρωτάω.

Ιωάννα: Μου έστειλε πριν λίγο αίτημα φιλίας και το δέχτηκα δεν τον γνωρίζω. Παίζει κάτι;

Έφη: Δεν μου αρέσει να είμαι αδιάκριτη αλλά ναι κάτι παίζει και μου έκανε εντύπωση Ιωάννα μου.

Ιωάννα: Ρε δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας θέλεις να τον διαγράψω;

Έφη: Σε παρακαλώ όμως μη σου ξεφύγει τίποτα.

Ιωάννα: Όχι φυσικά εννοείται αυτό.

Έφη: Η ιστορία μου με αυτόν παίζει εδώ και πολύ καιρό, θα τον φτιάξω εγώ.

Ιωάννα: Ότι θέλεις εσύ.

Έφη: Καταλαβαίνεις πως στο λέω βρε Ιωάννα μου. Με πείραξε.

Ιωάννα: Τον διαγράφω τώρα μην ανησυχείς καθόλου.

«Τι σου έκανα και με διέγραψες;»

Όταν, λοιπόν, η 35χρονη, Έφη, είχε πει στην Ιωάννα ότι την ενοχλούσε το γεγονός ότι ο 40χρονος Νώντας είχε κάνει φίλη του στο Facebook την Ιωάννα, η κοπέλα έσπευσε αμέσως να τον διαγράψει. Στις 26 Νοεμβρίου του 2018 είχε γίνει η «παρεξήγηση». Τότε είχε στείλει μήνυμα ο 40χρονος στην Ιωάννα η οποία ήταν στην Βαρσοβία εκδρομή με φίλες της. Του απάντησε λοιπόν εκείνη, και του είπε: «Είδες ότι σε διέγραψα έτσι;» Και εκείνος την ρωτάει: «Τι σου έκανα και με διέγραψες;» Και εκείνη του απάντησε: «Για σκέψου. Κάποια ανησυχεί για σένα». Η απάντηση του 40χρονου ήταν: «Μα δεν μπορώ να καταλάβω για ποια λες. Για ποια κοινή μας γνωστή, αλλά δεν έχεις κάνει κάτι κακό, ούτε θα κάνεις, ποτέ». Έτσι, τελείωσε ο πρώτος διάλογος ανάμεσα στην Ιωάννα και στον 40χρονο.

Όμως, τον Ιούλιο του 2019 ο 40χρονος επανέρχεται και τόσους μήνες μετά και του λέει η Ιωάννα: «Η Έφη, είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι». Σύμφωνα με τον Alpha, την ίδια κουβέντα είπε στους αστυνομικούς η Ιωάννα όταν την επισκέφθηκαν οι αστυνομικοί στο νοσοκομείο. «Η Έφη είναι καλό κορίτσι, είναι από διπλανό χωριό και απορώ πως την έχετε στην λίστα».

Ίσως η 35χρονη σχεδίαζε και άλλες επιθέσεις εναντίον γυναικών «αντίζηλων»

Το ενδεχόμενο η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα να σχεδίαζε κι άλλες εγκληματικές επιθέσεις με τον ίδιο τρόπο εναντίον κι άλλων γυναικών που θεωρούσε «εχθρούς» σε σχέση με τον 40χρονο Νώντα από το Αίγιο, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ με βάση ορισμένα στοιχεία από το κινητό της, την προεργασία που είχε πραγματοποιήσει και το ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι της.

Τι γράφει το σημείωμα

«Δουλειά να προσέξω, φίδι και θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30. Είναι πιστός θα μου πει. Κάτι ευχάριστο. Έχει φίδι στην δουλειά του. Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει».

Μάλιστα στο ίδιο σημείωμα που παρουσιάζει «tovima.gr», σημειώνει: «Θα τσακωθω με μία γυναίκα μελαχρινή». Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι ίσως γι’ αυτόν τον λόγο η 35χρονη κράτησε την περούκα, την τηλεκάρτα κλπ, τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι της, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει σε νέα επίθεση με τον ίδιο τρόπο και την ίδια μεταμφίεση.

Πάντως, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν ότι η 35χρονη είχε προχωρήσει σε μεθοδικές κινήσεις για σειρά επιθέσεων εναντίον και άλλων γυναικών που θεωρούσε-σύμφωνα με τις δικές της αναγωγές -ως «αντίζηλους». Κι έτσι εκτιμούν ότι σε αρχεία που έχει διαγράψει από το κινητό της και ανακτώνται θα βρεθούν κι άλλα σχετικά δείγματα. Με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ίσως στρεφόταν σε γυναίκες από το επαγγελματικό ή φιλικό περιβάλλον του 40χρονου από τις οποίες θεωρούσε ότι είχε μεγαλύτερες «αφορμές» από εκείνη της άτυχης 34χρονης λογίστριας.

Πηγή: newsit.gr, tovima.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News