Ελλάδα

Χάρης Μαμουλάκης: Τα λάθη και οι προχειρότητες της κυβέρνησης βλάπτουν σοβαρά τον Ελληνικό τουρισμό

Αναλυτικά τι αναφέρει ο βουλευτής

Την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση της ΝΔ το ζήτημα του Ελληνικού τουρισμού, επισημαίνει με δήλωσή του ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Φαινόμενα όπως το ότι δεν άνοιξε το Δικταίο Άνδρο στην προβλεπόμενη ημερομηνία (χωρίς καμία ενημέρωση), η αμέλεια δημιουργίας πρωτοκόλλου υγειονομικής διαχείρισης στον Εθνικό Δρυμό της Σαμαριάς (γεγονός που κρατάει κλειστό το εμβληματικό φαράγγι), η έλλειψη ενημερωμένης κεντρικής ιστοσελίδας πληροφόρησης των ξένων επισκεπτών για τα ισχύοντα υγειονομικά δεδομένα (που έχει ως συνέπεια το μπλοκάρισμα τουριστών στα βόρεια σύνορα μας) η ευρύτερη έλλειψη οργάνωσης και συντονισμού, προκαλούν πρόσθετα, πολύ σημαντικά προβλήματα στην τουριστική αγορά. Δυστυχώς, η όλη κατάσταση που επικρατεί στο Υπουργείο Τουρισμού δείχνει ότι ο βασικός πυλώνας της Ελληνικής οικονομίας, ο τουρισμός, αντιμετωπίζεται με προχειρότητα και χωρίς κανέναν σχεδιασμό.

«Η Κυβέρνηση της ΝΔ, παραμένει προσκολλημένη στη λαγνεία της προσωπικής επικοινωνίας του Πρωθυπουργού και χάνει την ουσία» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Ελληνικός τουρισμός δεν είναι όμως ένα φόντο πίσω από τον κ. Μητσοτάκη. Είναι οι χιλιάδες εργαζόμενοι που αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας, οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που βλέπουν τα λουκέτα να έρχονται, οι επαγγελματίες, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που μαραζώνουν, είναι όλοι όσοι ζουν από τον κλάδο και οι οποίοι παραμένουν σε απόγνωση. Ο μόνος που αρνείται να το αντιληφθεί και να λάβει ουσιαστικά μέτρα, είναι ο κ. Μητσοτάκης με το «επιτελικό» του κράτος».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια