Νέο αποκαλυπτικό βίντεο με τις κινήσεις της 35χρονης - O διάλογος της δράστιδος με το θύμα

Ελλάδα
Νέο αποκαλυπτικό βίντεο με τις κινήσεις της 35χρονης - O διάλογος της δράστιδος με το θύμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περπατά χωρίς το παλτό και με ένα παραφουσκωμένο σακίδιο

«Βροχή» οι αποκαλύψεις στην πολύκροτη υπόθεση για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Συνεχώς καινούργια στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα, που αφορούν την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την αστυνομία να συνεχίζει να ελέγχει το υλικό από κάμερες ασφαλείας σε διάφορες περιοχές της Αττικής, προκειμένου να «δέσουν» με νέα στοιχεία την 35χρονη που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας.

Στο νέο βίντεο - ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο του alpha, παρουσιάζεται η 35χρονη χωρίς περούκα (σ.σ. ξανθιά) και παλτό, με ένα «φουσκωμένο» σακίδιο στην πλάτη. Αστυνομικοί θεωρούν ότι στο εσωτερικό του βρίσκεται το παλτό.

Οι εικόνες με τις κινήσεις της 35χρονης είναι από κάμερα ασφαλείας στη λεωφόρο Συγγρού, στις 19 Μαΐου 2020, μια ημέρα πριν από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Πρόκειται για την πιο «καθαρή» εικόνα της 35χρονης που έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής.

O διάλογος της δράστιδος με το θύμα

Το βράδυ της Δευτέρας στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε ολόκληρος ο διάλογος που είχαν οι δύο γυναίκες το 2018.

Η 35χρονη, σύμφωνα με το protothema.gr, επικοινώνησε με την Ιωάννα και της ζήτησε να μην αποδεχτεί, στο Facebook, το αίτημα φιλίας του φίλου της, Νώντα, που έμελλε να αποτελέσει το... μήλον της Έριδος ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Όπως φαίνεται, με βάση ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, η 35χρονη μίλησε στην Ιωάννα πολύ φιλικά και με άνεση.

Δείτε παρακάτω:

- Κατηγορούμενη: Ιωαννάκι, καλησπέρα τι κανείς; Sorry για την ενόχληση θέλω να σε ρωτήσω.

- Θύμα: Καλησπέρα κοριτσάκι, εννοείται καλέ ό,τι θες.

- Κατηγορούμενη: Ρε συ να σε ρωτήσω τον ξέρεις τον Ν… Συγγνώμη βρε αγάπη μου αλλά υπάρχει λόγος που σε ρωτάω.

- Θύμα: Μου έστειλε πριν λίγο αίτημα φιλίας και το δέχτηκα, δεν τον γνωρίζω. Παίζει κάτι;

- Κατηγορούμενη: Δεν μου αρέσει να είμαι αδιάκριτη, αλλά ναι κάτι παίζει και μου έκανε εντύπωση Ιωάννα μου.

- Θύμα: Ρε δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας θέλεις να τον διαγράψω;

- Κατηγορούμενη: Σε παρακαλώ όμως μη σου ξεφύγει τίποτα.

- Θύμα: Όχι φυσικά εννοείται αυτό.

- Κατηγορούμενη: Η ιστορία μου με αυτόν παίζει εδώ και πολύ καιρό, θα τον φτιάξω εγώ.

- Θύμα: Ό,τι θέλεις εσύ.

- Κατηγορούμενη: Καταλαβαίνεις πως στο λέω βρε Ιωάννα μου. Με πείραξε.

- Θύμα: Τον διαγράφω τώρα, μην ανησυχείς καθόλου.

Η 35χρονη κατηγορείται για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας. Ωστόσο, ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου, αν και θεωρεί λανθασμένη την ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εκτιμά ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μην κριθεί προφυλακιστέα.

Η γυναίκα, που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ο συνήγορός της, μιλώντας στο ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι η κατηγορούμενη δεν κοιμάται και δεν τρώει τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, μάλιστα, αρνείται να αποδεχθεί την πραγματικότητα της δικογραφίας και δείχνει αποστροφή προς την υπόθεση. Πάντως ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να την υπερασπίζεται γιατί δεν θέλει να εγκαταλείπει «οποιονδήποτε κατηγορούμενο που είναι κρατούμενος και βρίσκεται στο πάτωμα».

«Να δοθεί απάντηση στο ψυχολογικό υπόβαθρο της υπόθεσης»

Ο κ. Κεχαγιόγλου επιμένει στη διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης, αφού όπως επισημαίνει, όταν ο κατηγορούμενος αρνείται την πραγματικότητα, πρέπει να αναδεικνύονται τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά και οι συνθήκες τελέσεως της πράξης.

Όσον αφορά για την άρτια μελετημένη και οργανωμένη επίθεση, ο κ. Κεχαγιόγλου δήλωσε ότι ακόμα και «βαριά ψυχωσικοί μπορούν να πραγματοποιήσουν πράξεις με εξαιρετική οργάνωση και με υψηλό δείκτη ευφυΐας». Ακόμη συμπλήρωσε ότι «δεν είναι η πρόθεσή μου να οδηγήσω, με τις ενέργειές μου, την ανάκριση στο να την βγάλω ακαταλόγιστη ή τρελή. Ωστόσο πρέπει να δοθεί απάντηση στο ψυχολογικό υπόβαθρο αυτής της υποθέσεως. Γιατί κατά τα άλλα η δικογραφία βοά».

Ο κ. Κεχαγιόγλου επαίνεσε την ΕΛ.ΑΣ. για την εξαιρετικά μεθοδική δουλειά που έκανε για να ξεδιαλύνει την υπόθεση ανεξαρτήτως της εμπλοκής ή όχι της εντολέως του, ενώ επικαλέστηκε πληροφορίες, με βάση τις οποίες οι αρχές θα εισφέρουν νέα στοιχεία στη δικογραφία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News