Αρπαγή Μαρκέλλας: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που φέρεται να άρπαξε τη 10χρονη - έρευνα για το περιβάλλον διαβίωσης της μικρής

Ελλάδα
Αρπαγή Μαρκέλλας: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που φέρεται να άρπαξε τη 10χρονη - έρευνα για το περιβάλλον διαβίωσης της μικρής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνες για τον εντοπισμό της

Ταυτοποιήθηκε, μετά τη μαρτυρία της 10χρονης Μαρκέλλας, η γυναίκα που φέρεται να την άρπαξε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης από την Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μια 40χρονη γυναίκα η οποία είναι κοντά στην οικογένεια του παιδιού. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ήδη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της ύποπτης, σύμφωνα και με το cnn.gr, η παρουσία της οποίας επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας επιχειρούν να συνθέσουν το «παζλ» της υπόθεσης αναζητώντας και το κίνητρο της αρπαγής.

Έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων για το περιβάλλον διαβίωσης της 10χρονης Μαρκέλλας

Σύμφωνα με το ΑΠΕ στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης μπαίνει το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει η 10χρονη η Μαρκέλλα, στον απόηχο της μυστηριώδους εξαφάνισής της που είχε αίσια έκβαση, αφού η ανήλικη εντοπίστηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ύστερα από σχεδόν δύο 24ωρα, κατά τα οποία αγνοείτο η τύχη της. Στο πλαίσιο αυτό θα εξεταστεί τόσο ο οικογενειακός όσο και ο κοινωνικός περίγυρος της μικρής μαθήτριας, ώστε να εκτιμηθούν οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσης της. Αναφορά με αίτημα να γίνει κοινωνικός έλεγχος της ζωής της 10χρονης έκανε προς την Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης και το «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρό του Κώστα Γιαννόπουλο.

Στο μεταξύ, η 10χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με την κατάσταση της υγείας της να είναι καλή, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους. Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν φαίνεται να προκύπτουν ίχνη κακοποίησης και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί τυχόν χορήγηση φαρμάκων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News