Ελλάδα

Αρπαγή Μαρκέλλας: Βίντεο - ντοκουμέντο έχει η αστυνομία για την απαγωγή

Ποια άτομα αναζητούνται – Θέμα χρόνου ο εντοπισμός τους

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως βρίσκεται η αστυνομία , για τον εντοπισμό των ανθρώπων που «άρπαξαν» την 10χρονη Μαρκέλλα.

Σύμφωνα με τον Alpha οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο - ντοκουμέντο, στο οποίο έχουν καταγραφεί οι απαγωγείς. Συγκεκριμένα υπάρχει βίντεο, στο οποίο η 10χρονη περπατάει στο πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα, ενώ την ίδια ώρα αναζητείται και ένας ηλικιωμένος. Όπως μετέδωσε ο Alpha τα στοιχεία και των δύο είναι γνωστά κι επομένως είναι ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός τους.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος επιβεβαιώνει ότι οι Αρχές αναζητούν τους δράστες και στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον της μικρής.

«Ήταν ας πούμε μία εξειδικευμένη κατάσταση... Ας την ονομάσουμε περιφερειακή της οικογένειας, δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Πάντως, δεν έχει να κάνει με βανάκια που βγαίνουν και αρπάζουν παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει»

Αναφερόμενος στην κατάσταση που βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα, ο αδερφός της, μιλώντας στο Mega, είπε ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση: «το παιδί ήταν πάρα πολύ βρώμικο, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να το είχαν κρυμμένο σε κάποιον στάβλο ή κάπου με πολλή βρομιά. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι πρέπει να την απείλησαν και να της είπαν να μην πει τίποτα στην αστυνομία. Το παιδί ήταν σε κρίσιμη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει».

Την ίδια ώρα, γνωστοποίησε πως η Μαρκέλλα «δέχεται ψυχολογικές βοήθειες, κάνει καταθέσεις. Ελπίζω να είναι καλά, να μη χρειαστεί ψυχολόγους και όλο αυτό να τελειώσει».

«Δεν με αφήνουν να μιλήσω ούτε με αυτούς ούτε με την αδερφή μου», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 10χρονη «άρχισε να μιλάει και να λέει κάποια πράγματα». Για τους δράστες, ο αδελφός της είπε πως δεν γνωρίζει κάτι και πως μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε, είτε κάποιος από τον κύκλο τους είτε κάποιος που δεν παρατήρησαν.

«Όλοι είναι ύποπτοι, ακόμη κι εγώ αυτήν τη στιγμή. Ελπίζω να φοβήθηκαν και να άφησαν την αδελφή μου. Να μην τολμήσουν να το ξανακάνουν σε κανένα παιδί, γιατί δεν θέλω να το ξαναπεράσει κανένας αυτό», ανέφερε.

Την ίδια στιγμή, οι κινήσεις της μικρής Μαρκέλλας έχουν καταγραφεί σε βίντεο κάμερας ασφαλείας της στιγμή που περπατάει προς το βενζινάδικο, όπου και την εντόπισαν περαστικοί και την αναγνώρισαν.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια