Δεύτερη εξαφάνιση 10χρονης μέσα σε λίγες μέρες – Tι λέει ο πατέρας του κοριτσιού

Ελλάδα
Δεύτερη εξαφάνιση 10χρονης μέσα σε λίγες μέρες – Tι λέει ο πατέρας του κοριτσιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για την 10χρονη Ιωάννα

Εξαφάνιση 10χρονης στις Αχαρνές σημειώθηκε το Σάββατο. Μετά τον εντοπισμό της Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη νέος συναγερμός σήμανες στις αρχές, καθώς η Ιωάννα Καραχάλιου εξαφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις Αχαρνές.

Τι λέει ο πατέρας του παιδιού

 «Βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα, και χάθηκε το παιδί» είπε σύμφωνα με το ethnos.gr ο πατέρας του στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη «Τώρα ό,τι Συμβαίνει». Όπως είπε, το παιδί βρέθηκε ότι πήγε λίγο πιο μακριά στην λεωφόρο Καραμανλή και χάθηκαν τα ίχνη του.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε βραδινές ώρες, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε αμέσως στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Καραχάλιου Ιωάννα έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.50μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκιακαι άσπρα παπούτσια.Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News