Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την επανεκκίνηση του Τουρισμού από τη Σαντορίνη

Ελλάδα
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την επανεκκίνηση του Τουρισμού από τη Σαντορίνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ελάτε στην Ελλάδα», ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου. Μητσοτάκη

Μήνυμα απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Σαντορίνη, για την ασφαλή επανεκκίνηση της τουριστικής περιόδου. Με αυτό τον τρόπο προέβαλλε όχι μόνο τις ομορφιές της χώρας μας, αλλά και μια άκρως επιτυχημένη πορεία στη διαχείριση της σοβαρότατης υγειονομικής κρίσης με τον κορωνοϊό.

Στόχος είναι να καταφέρει η Ελλάδα με αξιώσεις και πραγματικές διασφαλίσεις να προσελκύσει επισκέπτες και να διεκδικήσει κατά το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο της συρρικνωμένης πίτας για τη φετινή ιδιότυπη τουριστική σεζόν.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με το cnn.gr, την πεποίθηση του ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει και την πρόκληση του «ανοίγματος» του τουρισμού με αντίστοιχη επιτυχία με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού εξέφρασε το βράδυ του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την επίσημη επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού.

Από τη Σαντορίνη όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην Καλντέρα, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για ένα καλά υπολογισμένο ρίσκο, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καμία προσέγγιση χωρίς ρίσκο. Επίσης αναφέρθηκε αρκετές φορές στην ανάγκη για ένα νέο, περισσότερο βιώσιμο (sustainable) μοντέλο για τον ελληνικό τουρισμό.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός παραχώρησε συνέντευξη Tύπου στα διεθνή μέσα ενημέρωσης από έναν «εμβληματικό προορισμό για τον ελληνικό τουρισμό», όπως δήλωσε ο ίδιος νωρίτερα κατά τη συνάντησή του με τοπικούς φορείς.

«Ελάτε στην Ελλάδα», ήταν το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι από τη Δευτέρα ανοίγουν τα αεροδρόμια σε ορισμένους ταξιδιώτες, ενώ από την 1η Ιουλίου ανοίγουν σε όλους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News