Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη ύποπτη που προσήχθη - Προσωπικά κίνητρα

Ελλάδα
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη ύποπτη που προσήχθη - Προσωπικά κίνητρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 35χρονη που εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο φέρεται να θεωρούσε την Ιωάννα ως ερωτική αντίζηλο

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία, αναφορικά με τη σχέση της 35χρονης υπόπτου, που έχει προσηχθή, αλλά και της 33χρονης Ιωάννας έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Η 35χρονη, της οποία η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ, φερόμενη ως δράστιδα, είχε εμμονή με συγκεκριμένο άντρα, θεωρώντας ότι η 33χρονη στέκεται εμπόδιο για τη σύναψη δεσμού μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία - μάλιστα από τον ίδιο νομό από όπου κατάγεται και η Ιωάννα - η οποία ζει για χρόνια στην Αθήνα.

(Η φερόμενη ως δράστιδα)

Στο σπίτι της 35χρονης βρέθηκε η αστυνομία, αναζητώντας στοιχεία για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μαζί με την εν λόγω γυναίκα βρέθηκαν μία περούκα και μία τηλεκάρτα, η οποία πιθανώς να χρησιμοποιήθηκε στις τηλεπικοινωνίες της επίθεσης. Επίσης, η εν λόγω γυναίκα εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο, κοντά στον χώρο εργασίας της 33χρονης που δέχθηκε την επίθεση και οι λόγοι που θεωρούνται πιθανοί αυτή τη στιγμή είναι προσωπικά κίνητρα.

Σε περίπτωση που η προσαγωγή της μετατραπεί σε σύλληψη και αποδειχτεί η εμπλοκή της στην υπόθεση, τότε θα πρόκειται για υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας. Και αυτό διότι η 35χρονη είχε εμμονή με συγκεκριμένο άντρα, θεωρώντας ότι η 33χρονη στέκεται εμπόδιο για τη σύναψη δεσμού μαζί του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει μία τηλεκάρτα, πιθανότατα πρόκειται γι’ αυτήν που χρησιμοποιήθηκε για το κλείσιμο του ταξί που μετέφερε τη δράστιδα στο σημείο της επίθεσης, όπως και μία περούκα.

Σύμφωνα, πάντως, με το ethnos.gr, η 35χρονη χωρίς καμία αμφιβολία είναι αυτή που πέταξε το βιτριόλι, για ένα… αίτημα φιλίας στο Facebook.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News