Επίθεση με βιτριόλι: Προσήχθη γυναίκα - Πώς "συνδέεται" επαγγελματικά με την 34χρονη

Ελλάδα
Επίθεση με βιτριόλι: Προσήχθη γυναίκα - Πώς "συνδέεται" επαγγελματικά με την 34χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά τις ίδιες πληροφορίες μέσα στην ημέρα θα προσαχθεί και η δεύτερη γυναίκα για την οποία οι αστυνομικοί κατέληξαν ότι είναι επίσης ύποπτη για την επίθεση.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα καθώς το πρωί της Πέμπτης προσήχθη στη ΓΑΔΑ και καταθέτει μια 35χρονη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι η βασική ύποπτος για την επίθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βασική ύποπτη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε μια τηλεκάρτα - με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί - καθώς και μια περούκα, είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία στην οποία εργάζεται φέρεται να έχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Αυτή την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης.

 Σημειώνεται, επίσης, ότι είναι πιθανόν να προσαχθεί σήμερα ακόμη μια γυναίκα για την ίδια υπόθεση.

Η  μαυροντυμένη γυναίκα που χτύπησε το πρωί της 20ης Μαΐου έχει εντυπωσιάσει τους αξιωματικούς για τη μεθοδικότητα με την οποία σχεδίασε και εκτέλεσε την επίθεση. Λες και ξεπατίκωσε μεθόδους CSI προκειμένου σε όλη τη διαδρομή της να σβήνει τα ίχνη της και να βάζει τρικλοποδιές στους διώκτες της.

Χαρτογράφησε τις κάμερες της περιοχής, ποιες λειτουργούν, προς τα πού στρέφονταν, ποιες ήταν τυφλές.

Σύμφωνα με το protothema, όλα ήταν πολύ προσεκτικά σχεδιασμένα, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και ακρίβεια, όπως μια αράχνη εξυφαίνει τον ιστό της. Προμηθεύτηκε, όπως όλα δείχνουν, το βιτριόλι από το Διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία και διεύθυνση, ενώ χρησιμοποίησε ταξί που παρήγγειλε μέσω τηλεφωνικού θαλάμου για να την πάρει μακριά από το σημείο της επίθεσης.

 Και φυσικά, γνώριζε ότι το κινητό τηλέφωνο θα μπορούσε να την κάψει. Γι’ αυτό και φρόντισε να το απενεργοποιήσει το διάστημα που θα έστηνε καρτέρι και θα χτυπούσε με το καυστικό υγρό το θύμα της.

Η ανακοίνωση από την αστυνομία: 

Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020".

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News