Ελλάδα

Αλ. Χαρίτσης : Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να ζητήσει την παραίτηση του κ. Λούλη

 Ο εκπροσώπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης τοποθετήθηκε για την «κυνική παραδοχή του ΓΓ Τουρισμού ότι δεν διαθέτει αναγνωρισμένο πτυχίο»

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεχίσει να κωφεύει μετά την κυνική παραδοχή του κ. Λούλη ότι δεν διαθέτει αναγνωρισμένο πτυχίο - Οφείλει να ζητήσει την παραίτησή του αμέσως»

«Να ζητήσει την άμεση παραίτηση του ΓΓ Τουρισμού, κ. Λούλη, μετά την κυνική παραδοχή του ότι δεν διαθέτει αναγνωρισμένο πτυχίο», καλεί τον πρωθυπουργό, σε on camera δήλωσή του ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, διαμηνύοντας: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεχίσει να κωφεύει».

Ακολουθεί πλήρης η δήλωση:

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεχίσει να κωφεύει μετά την κυνική παραδοχή του ΓΓ Τουρισμού κ. Λούλη ότι δεν διαθέτει αναγνωρισμένο πτυχίο, όπως προβλέπει η νομοθεσία. Οφείλει να ζητήσει την παραίτησή του αμέσως. Για να αντιμετωπίσει την πρωτοφανή κρίση, ο ελληνικός τουρισμός χρειάζεται πολιτική ηγεσία με γνώση και σοβαρότητα. Στοιχεία που απουσιάζουν πλήρως από τους “άριστους” του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη».

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια