Θεσσαλονίκη: Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας η φοιτήτρια που «έσπασε» την καραντίνα και έκανε πάρτι σε βίλα

Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας η φοιτήτρια που «έσπασε» την καραντίνα και έκανε πάρτι σε βίλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διέσπειρε τον ιό, ενώ έπρεπε να βρίσκεται σε 14ήμερη καραντίνα - Τι απαντά η οικογένειά της

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όταν η 26χρονη κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας αποφάσισε να «σπάσει» την καραντίνα και να κάνει πάρτι στην υπερπολυτελή βίλα της μητέρας της στο Πανόραμα.

Η νεαρή γυναίκα είναι κόρη της πασίγνωστης τραγουδίστριας, από τον πρώτο της γάμο, αλλά και ενός πολύ γνωστού επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, η 26χρονη έχει ήδη διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό, όπως επίσης και πολλοί από τους καλεσμένους της!

Στο πάρτι, που έλαβε χώρα στην πολυτελή βίλα της οικογένειας παραβρέθηκε πολύς κόσμος και συγκεκριμένα γόνοι των καλύτερων οικογενειών της Θεσσαλονίκης, καθώς η 26χρονη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και κοινωνική διαθέτοντας έναν εξαιρετικό κύκλο γνωριμιών.

Κατά την επιστροφή της στη συμπρωτεύουσα μέσω Βουλγαρίας η νεαρή κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κορονοϊού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το πάρτι, όπου παρουσίασε υψηλό πυρετό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού στο οποίο βρέθηκε θετική. Στις ερωτήσεις σχετικά με τα πρόσωπα που ήρθε σε επαφή, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η ιχνηλάτιση, η 26χρονη αναφέρθηκε στο πάρτι που είχε διοργανώσει, καθώς και στα πρόσωπα που είχαν παραβρεθεί εκεί.

Λίγο πριν από το πάρτι στον κήπο του σπιτιού, σε έλεγχο των Αρχών είχε διαπιστωθεί πως το νεαρό κορίτσι είχε σπάσει ξανά την καραντίνα με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

«Δεν έγινε κανένα πάρτι» – Η απάντηση της οικογένειας

Το Ράδιο Θεσσαλονίκη επικοινώνησε με την οικογένεια της 26χρονης φοιτήτριας η οποία δίνει μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, η 26χρονη νόσησε στις αρχές Μαΐου από κορωνοϊό όσο ήταν στην Αγγλία με ελαφριά συμπτώματα και μπήκε σε καραντίνα. Όταν έληξε η καραντίνα και με την άδεια των αρχών επέστρεψε μέσω Βουλγαρίας στην Ελλάδα την Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Όπως λένε, με το που έφτασε στην Ελλάδα έκανε τεστ κορωνοϊού σε ιδιωτικό εργαστήριο. Το τεστ, όπως λένε,  βγήκε αρνητικό όμως τρεις μέρες μετά με παρότρυνση του πατέρα της προέβη σε μοριακό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ελάχιστο ιικό φορτίο κορωνοϊού στην 26χρονη. Ολόκληρη η οικογένεια τέθηκε σε καραντίνα ενώ τα υπόλοιπα μέλη της έκαναν το σχετικό τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την οικογένεια δεν επιβλήθηκε πρόστιμο από τον ΕΟΔΥ επειδή έσπασε την καραντίνα και επίσης δεν έγινε οποιοδήποτε πάρτι στο σπίτι με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, όπως και διακοπές το τριήμερο στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, επίσης, στο σπίτι φιλοξενήθηκαν, πριν βγουν τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου, τέσσερις φίλες και φίλοι της 26χρονης για να γευματίσουν.

Η οικογένεια επιβεβαιώνει ότι μεταξύ των δύο τεστ (του αρνητικού και του θετικού) η 26χρονη πήγε σε δύο καταστήματα στην περιοχή του Πανοράματος. Το ένα μάλιστα από αυτά ήταν κομμωτήριο και ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ για την ιχνηλάτηση των επαφών της.

Η οικογένεια επίσης υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουν μέχρι τώρα όλα τα τεστ κορωνοϊού που έχουν κάνει οι φίλοι της 26χρονης έχουν βγει αρνητικά.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News