Επίθεση με βιτριόλι: Η κάμερα της Ακαδημίας «καίει» τη δράστιδα - Τι είναι αυτό που θα λύσει το γρίφο

Ελλάδα
Επίθεση με βιτριόλι: Η κάμερα της Ακαδημίας «καίει» τη δράστιδα - Τι είναι αυτό που θα λύσει το γρίφο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κλειδί» για την αποκάλυψη της ταυτότητας της υπόπτου της επίθεσης με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα μπορεί να αποδειχθεί η κάμερα της οδού Ακαδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν πλέον στην κατοχή τους την εικόνα της γυναίκας με το βιτριόλι από κάμερα στην οδό Ακαδημίας.

Εκεί, την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης, η ύποπτη γυναίκα  κάνει τηλεφώνημα για να κλείσει το ταξί με το οποίο έφυγε από το σημείο στη Λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα. Και αυτό επειδή η γυναίκα φαίνεται να μη φοράει τη χειρουργική μάσκα!

Ωστόσο, η εικόνα από την κάμερα της οδού Ακαδημίας χρειάζεται τεχνική επεξεργασία γιατί έχει «πιάσει» τη γυναίκα από ύψος. Όμως, το σημαντικό του νέου ευρήματος είναι ότι υπάρχει μία πολλά υποσχόμενη γωνία λήψης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει επεξεργασία της συγκεκριμένης οπτικής γωνίας και να φανούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της γυναίκας - φάντασμα.

Τώρα, από τη σωματοδομή, φαίνεται να είναι το ίδιο άτομο που πραγματοποιεί την επίθεση, καθώς οι αστυνομικοί έχουν ξεκάθαρη εικόνα από τη στιγμή που μπαίνει στο ταξί της διαφυγής, μόνο που εκεί φοράει χειρουργική μάσκα.

Επιπλέον, σύμφωνα με το newsit.gr, φαίνεται πως τόσο στο βίντεο από την κάμερα της οδού Ακαδημίας, όσο και στο οπτικό υλικό από την Καλλιθέα, η βιτριολική γυναίκα φοράει την ίδια περούκα.

Οι έρευνες, πάντως, δεν επικεντρώνονται μόνο στο συγκεκριμένο σημείο της οδού Ακαδημίας. Φέρεται να υπάρχουν στοιχεία για πολύ συγκεκριμένη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας, αφού τα τελευταία 24ωρα, τόσο από τις συνομιλίες που είχαν οι Αρχές με την 34χρονη Ιωάννα, όσο και από τους λογαριασμούς της στα social media, υπάρχουν ενδείξεις οι οποίες βάζουν στο «κάδρο» των ερευνών δύο νέα πρόσωπα.

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου»:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News