Μαμουλάκης για πρόγραμμα «ΣΥΝεργασία»: "Ποτέ άλλοτε η λέξη συνεργασία δεν χρησιμοποιήθηκε για τόσο καταστροφικούς σκοπούς"

Ελλάδα
Μαμουλάκης για πρόγραμμα «ΣΥΝεργασία»: "Ποτέ άλλοτε η λέξη συνεργασία δεν χρησιμοποιήθηκε για τόσο καταστροφικούς σκοπούς"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βουλευτής κάνει λόγο για τμείωση μισθών, επιδόματος αδείας και δώρου Χριστουγέννων με τη «ΣΥΝεργασία» του κ. Μητσοτάκη

Μια ακόμα αρνητική συνέπεια του προγράμματος «ΣΥΝεργασία» που ανακοίνωσε η κυβέρνηση της ΝΔ, η δραστική μείωση στο επίδομα αδείας και το δώρο Χριστουγέννων, έρχεται στο προσκήνιο, αναφέρει σε δήλωση του, ο Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Αποδεικνύεται καθημερινά ότι το πρόγραμμα δεν προσφέρει καμία εργασιακή προστασία, αφού ήδη πραγματοποιείται μπαράζ απολύσεων στους τομείς του τουρισμού και του επισιτισμού.

Παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες, χιλιάδες εργαζόμενοι και επιχειρήσεις της χώρας εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς ουσιαστική στήριξη. Με την πολιτική επιλογή της κυβέρνησης ΝΔ να μην αξιοποιήσει τη διαθέσιμη ρευστότητα που άφησε ως παρακαταθήκη η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε μπει σε τροχιά βαθιάς ύφεσης. Τα εργασιακά δικαιώματα καταργούνται, οι μισθοί μειώνονται και οι φόβοι για αναδιάρθρωση της αγοράς σε βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δυστυχώς, επιβεβαιώνονται.

«Το πρόγραμμα «ΣΥΝεργασία» που με φανφάρες και περίσσια έπαρση μας παρουσίασε ο κ. Μητσοτάκης ως «την απόλυτη λύση», αποκαλύπτει τα πραγματικά σχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ: Οριζόντια μείωση μισθών κατά 20%, καμία προστασία των εργαζομένων από τις απολύσεις, δραστική μείωση στο επίδομα αδείας και στο δώρο Χριστουγέννων» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Ποτέ άλλοτε μια τόσο ουσιαστική και γεμάτη νόημα λέξη, όπως η «συνεργασία» δεν χρησιμοποιήθηκε για τόσο καταστροφικούς σκοπούς. Ποτέ!»

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News