Επίθεση με βιτριόλι: «Καθαρά» βίντεο και φωτογραφικά καρέ για τη νούμερο 1 ύποπτη

Ελλάδα
Επίθεση με βιτριόλι: «Καθαρά» βίντεο και φωτογραφικά καρέ για τη νούμερο 1 ύποπτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα επεξεργασμένα καρέ από τις κάμερες ασφαλείας

«Καθαρά» βίντεο και φωτογραφικά καρέ που έχουν επεξεργαστεί οι ειδικοί στα εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας για να είναι ευδιάκριτα, έχουν πια στα χέρια τους οι αστυνομικοί, κάνοντας ένα επιπλέον βήμα στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Σε αυτά είναι καταγεγραμμένη η νούμερο 1 ύποπτη, η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν μεταμφιεσμένη.

Σημαντικό ρόλο, σύμφωνα με το enikos,  στις έρευνες παίζει και η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, κάτι που μπορεί να δείξει και τον τρόπο ίσως που η δράστις μίσθωσε ταξί που την μετέφερε από το Παγκράτι στην περιοχή της Καλλιθέας, εκεί όπου επιτέθηκε στην Ιωάννα. Οι αρχές κινούνται με βάση και μαρτυρίες που εμπλέκουν και ηθικό αυτουργό στην υπόθεση.

«Δεν αποκλείεται τίποτα. Αυτή τη στιγμή η έρευνα συνεχίζεται, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα, κανένα ενδεχόμενο. Άρα μπορεί πράγματι να υπάρχει και ηθικός αυτουργός και φυσικός αυτουργός, μπορεί να υπάρχει μόνο φυσικός αυτουργός», δήλωσε ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Εν τω μεταξύ, προσπάθεια να πάρουν περισσότερες πληροφορίες από τη νεαρή γυναίκα έκαναν οι αστυνομικοί, που την επισκέφθηκαν χθες στο Θριάσιο.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να υποβληθεί εκ νέου σε χειρουργική επέμβαση, την τρίτη κατά σειρά, στο πρόσωπο της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News