Βούλα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας

Ελλάδα
Βούλα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταυτοποιήθηκε από τις Βελγικές Αρχές ο 47χρονος που δολοφονήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 29.05.2020, στην Βούλα

Το απόγευμα της Τρίτης, 02.06.2020, τα αποτελέσματα από την έρευνα που έκαναν οι Βέλγοι στα αρχεία τους έπειτα από τα αποτυπώματα που τους έστειλαν οι Έλληνες έφτασαν στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής επιβεβαιώνοντας έτσι τις αρχικές υποψίες των ερευνητών της υπόθεσης.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έστειλαν οι Βέλγοι, ο 47χρονος που δολοφονήθηκε στην Βούλα, ήταν καταζητούμενος με Διεθνές Ένταλμα σύλληψης, για υποθέσεις ναρκωτικών.

Από τα ναρκωτικά στην εκτέλεση στην Βούλα…

Μάλιστα είχε καταδικαστεί ερήμην από δικαστήριο των Βρυξελλών για μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης μέσα σε κοντέινερ, που είχε φτάσει στο Βέλγιο και ο ίδιος φαίνονταν ως ο οργανωτής, τόσο της μεταφοράς της κοκαΐνης, όσο και της διακίνησής της στις μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης.

Στην Ελλάδα σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε έλθει με την οικογένειά του πριν από περίπου 2 χρόνια, διαφεύγοντας την σύλληψη στην πατρίδα του, έπειτα από την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία έπαιζε ηγετικό ρόλο όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες των Βέλγων.

Μάλιστα στην Ασφάλεια εκτιμούν πως η δολοφονία του έχει σχέση με αυτή την ποσότητα κοκαΐνης, καθώς φαίνεται πως στην μεταφορά και την διακίνησή της είχαν εμπλακεί δυο σκληρές Ευρωπαϊκές Μαφίες, οι οποίες θεώρησαν υπεύθυνο της αποτυχίας τον «Christopher», όπως ήταν γνωστό το θύμα στην πιάτσα στο Βέλγιο.

Επίσης, σύμφωνα με το newsit.gr, οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει τις έρευνες, εξετάζουν το ενδεχόμενο οι εκτελεστές του 47χρονου Βέλγου να ήλθαν από το Εξωτερικό, απόλυτα ενημερωμένοι, όχι μόνο για το σπίτι που διέμενε στην Βούλα, αλλά και για τις κινήσεις του…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News