Επίθεση με βιτριόλι: Αυτά τα λάθη «καίνε» τη μαυροφορεμένη - Στενεύει ο κλοιός

Ελλάδα
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτά τα λάθη «καίνε» τη μαυροφορεμένη - Στενεύει ο κλοιός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία από τις υπόπτους, φέρεται να έχει βάλει στο κάδρο και η ίδια η 34χρονη. Πρόκειται για μια γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό της περιβάλλον

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες «κλειδί» και αδιάσειστα στοιχεία που «δένουν» τη γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη, αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

Τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια σε συνδυασμό και με την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών, συνθέτουν το παζλ την εικόνας της, η οποία εκτιμάται ότι πολύ σύντομα πλέον, θα αποκαλυφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύκλος των βασικών υπόπτων έχει περιοριστεί σε τρία πρόσωπα, των οποίων το άλλοθι έχει μπει στο «μικροσκόπιο».

Μία από τις υπόπτους, φέρεται να έχει βάλει στο κάδρο και η ίδια η 34χρονη. Πρόκειται για μια γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό της περιβάλλον, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γνωστή για τον ασταθή και ιδιόρρυθμο χαρακτήρα της.

Τι λέει ο θείος της Ιωάννας

Όπως αποκαλύπτει στο MEGA ο θείος της, όλη η οικογένεια προσπαθεί να στηρίξει την 34χρονη, που ακόμα δεν έχει δει τη μορφή της σε καθρέφτη, αλλά και τη μητέρα της που είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

«Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή, αλλά όσο να ’ναι πονάει. Η μητέρα της είναι σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορούμε καλά – καλά να της μιλήσουμε».

Οι αστυνομικοί σήμερα θα επισκεφθούν ξανά στο νοσοκομείο την Ιωάννα. Μαζί τους, αυτή τη φορά, θα έχουν βίντεο αλλά και φωτογραφικά καρέ της γυναίκας που της επιτέθηκε. Είναι το αποτέλεσμα της επεξεργασίας περισσότερων από 100 βίντεο από κυκλώματα ασφαλείας, στα οποία κατάφεραν να «καθαρίσουν» την εικόνα.

Οι αρχές έχουν λάβει δεκάδες καταθέσεις από ανθρώπους. Μαρτυρία «κλειδί» θεωρείται αυτή του οδηγού ταξί που φέρεται να μετέφερε τη γυναίκα με το βιτριόλι ως την Θησέως, αλλά και ενός αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος, όπως ισχυρίζεται μιλώντας στο Live News, όχι μόνο την είδε, αλλά και ήρθε τετ - α - τετ μαζί της.

«Είπα κάποια πράγματα στην αστυνομία για να βοηθήσω. Περιέγραψα πώς ήταν η γυναίκα που σταμάτησα. Κατευθυνόταν αντίθετα από τα όσα γίνονταν. Έτρεξα και την πρόλαβα. Της είπα «σταμάτα εδώ». Κι εκείνη μου απάντησε, άκουσα τη φωνή της. Υπάρχει λόγος όμως, που δεν την «εγκλώβισα», ώστε να μην φύγει τελικά. Υπάρχει λόγος και τον έχω πει στις Αρχές».

Η περιγραφή της γυναίκας - μυστήριο που φέρεται να έδωσε σε ανώτατο αξιωματικό, εκτιμάται ότι βοήθησε στη δημιουργία του σκίτσου με τα χαρακτηριστικά της.

Δύο είναι τα λάθη τα οποία φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να «καίνε» τη γυναίκα με το βιτριόλι.

Το πρώτο είναι ότι μίσθωσε ταξί μέσω εφαρμογής ή υπολογιστή και το δεύτερο ότι είχε το κινητό της επάνω της.

Φέρεται να είχε επάνω της το κινητό της, τόσο την ημέρα που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, όσο όμως, και τις δύο προηγούμενες ημέρες που είχε ξαναπάει στη Καλλιθέα για να κατοπτεύσει το χώρο και πιθανότατα για να κρύψει το βιτριόλι.

Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι βρίσκονται μια "ανάσα" από τη λύση του μυστηρίου και ότι τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους πολύ σύντομα θα ταυτοποιηθούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News