Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Πρόοδος στις έρευνες - Πολύ καλά οργανωμένη επίθεση

Οι άντρες της Ασφάλειας περιμένουν με αγωνία και τυχόν ταυτοποίηση των κινητών τηλεφώνων κάποιας εκ των τεσσάρων υπόπτων

Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την επίθεση με βιτριόλι στην 33χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα

Συνολικά πέντε γυναίκες έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομία για τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 33χρονης Ιωάννας Π., στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου εργάζεται στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα.

Από τις πέντε ύποπτες ξεχωρίζει μία, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν προκύψει αδιάσειστα στοιχεία που θα μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν το έγκλημα. Έτσι, οι αστυνομικοί κρατούν ακόμα κλειστά τα χαρτιά τους και εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για τη συνέχεια.

Για τη Νο1 ύποπτη υπάρχουν ενδείξεις αλλά όχι αποδείξεις. Θεωρητικά είχε κίνητρο να επιτεθεί στην Ιωάννα, ωστόσο, αυτό από μόνο του δεν λέει πολλά στους αστυνομικούς. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε στο παρελθόν κόντρα με την 33χρονη, όπως προέκυψε από καταθέσεις.

Το υλικό από τα βίντεο δεν έχει ρίξει όσο φως θα ήθελαν οι αστυνομικοί στην έρευνα, ενώ οι μάρτυρες αποδείχτηκαν λίγοι και όχι ιδιαίτερα διαφωτιστικοί. Κάποιοι εξ αυτών, ωστόσο, αποτέλεσαν εξαίρεση και έδωσαν κατεύθυνση στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. Το σημείο-«κλειδί» στις έρευνες είναι τα αποτελέσματα από τη σάρωση των κινητών τηλεφώνων.

Οι αστυνομικοί περιμένουν να δουν εάν θα προκύψει ταυτοποίηση σήματος από την ώρα της επίθεσης στην Καλλιθέα με το κινητό τηλέφωνο της Νο1 υπόπτου. Παράλληλα, στο ίδιο κάδρο υπόπτων βρίσκονται άλλες τέσσερις γυναίκες. Οι άντρες της Ασφάλειας περιμένουν με αγωνία και τυχόν ταυτοποίηση των κινητών τηλεφώνων κάποιας εκ των τεσσάρων υπόπτων.

Πρόοδος στις έρευνες

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχει γίνει πρόοδος στις έρευνες σε σχέση με το πώς έφτασε η δράστις στο σημείο της επίθεσης αλλά και στο πως έφυγε. Η δράστις φαίνεται ότι έλαβε όλα τα μέτρα προκειμένου οι αστυνομικοί να μη μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη της από τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποίησε, γεγονός που επιβεβαιώνει την καλή οργάνωση της επίθεσης.

Η 33χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου θα την επισκεφτούν εντός της εβδομάδας άντρες της Ασφάλειας για να της πάρουν νέα κατάθεση.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια