Παπαθανάσης: Τι θα γίνει με το αλκοόλ στα beach bar;

Ελλάδα
Παπαθανάσης: Τι θα γίνει με το αλκοόλ στα beach bar;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πότε θα ανοίξουν γυμναστήρια και κέντρα διασκέδασης

Για την πώληση αλκοόλ στα beach bar, για τα γυμναστήρια, τα κέντρα διασκέδασης, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός τόνισε πως «έχει ζητηθεί μια νέα προσέγγιση από την επιτροπή λοιμωξιολογων τόσο για τα beach bar που δεν πωλούν αλκοόλ, αλλά και για όλους τους κωδικούς δραστηριότητας που παραμένουν κλειστοί, αναμένοντας τις εισηγήσεις των ειδικών επιστημόνων για την επιστροφή τους στην κανονικότητα, όπως γυμναστήρια και κέντρα διασκέδασης».

Για την επανεκκίνηση του τουρισμού σημείωσε πως «η κατάσταση θα βελτιώνεται σταδιακά, καθώς υπάρχει μια διστακτικότητα στον κόσμο. Από σήμερα επανεκκινούν εμποροπανηγύρεις και κυριακάτικες αγορές».

Τέλος, κάνοντας έναν απολογισμό για την επαναλειτουργία της εστίασης υπογράμμισε ότι «τα καφέ δούλεψαν. Η εστίαση δεν πήγε καλά, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ο καιρός δεν ήταν καλός. Θεωρούμε ότι θα προχωρήσει γρήγορα η εστίαση. Ο κόσμος είναι επιφυλακτικός, γιατί προσπαθεί να προστατέψει την υγεία του και δεν αισθάνεται άνετα να βγει έξω αμέσως».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News