Ελλάδα

Δε θέλει να χειρουργηθεί ο «Δράκος του Κάβου»: «Αφήστε με να πεθάνω»

Αν δε χειρουργηθεί, μπορεί να μην περπατήσει ξανά

Δε θέλει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο «Δράκος του Κάβου», ο οποίος είχε αποφυλακιστεί και αναζητούνταν από την αστυνομία για την απαγωγή και τον βιασμό μιας 34χρονης γυναίκας.

Ο «Δράκος του Κάβου» αρνείται να τον χειρουργήσουν οι γιατροί, λέγοντας ότι προτιμάει να πεθάνει. Η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη να γίνει άμεσα, γιατί τα τραύματα του είναι σοβαρά και δεν χωρά αναβολή της επέμβασης. Ωστόσο ο 47χρονος δεν δίνει την συγκατάθεση του. Από την πλευρά τους οι γιατροί δεν μπορούν να τον υποχρεώσουν να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ωστόσο, ιατρικές πηγές ισχυρίζονται ότι εάν ο «δράκος του Κάβου» δεν χειρουργηθεί, τότε δεν πρόκειται να περπατήσει ξανά. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να μεταφερθεί την επόμενη Τετάρτη στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου και θα συνεχιστεί η νοσηλεία του. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα οι αστυνομικοί έστησαν μία γιγαντιαία επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Κατά τη διάρκεια αυτής, ο «δράκος του Κάβου» προσπαθώντας να διαφύγει έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στη μέση και το ισχίο.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια