ΕΛΓΑ: Έως 5 Ιουνίου οι αιτήσεις για την πρόσληψη 58 γεωπόνων και κτηνιάτρων

Κρήτη
ΕΛΓΑ: Έως 5 Ιουνίου οι αιτήσεις για την πρόσληψη 58 γεωπόνων και κτηνιάτρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προσλαμβανόμενοι θα απασχοληθούν έως 8 μήνες – Οι θέσεις στην Κρήτη

Την πρόσληψη 58 γεωπόνων και κτηνίατροι ανακοίνωσε ο ΕΛΓΑ. Οι θέσεις αφορούν 50 συμβασιούχους του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων και 8 συμβασιούχους του κλάδου ΠΕ Κτηνίατρων.

Οι προσλαμβανόμενοι θα απασχοληθούν έως 8 μήνες για να διενεργηθούν άμεσα οι εξατομικευμένες εκτιμήσεις των εκτεταμένων ζημιών που έχουν σημειωθεί λόγω παγετού σε καλλιέργειες οπωροφόρων δένδρων καθώς επίσης και λόγω πλημμυρών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού η πρόσληψη των ΠΕ Γεωπόνων και Κτηνίατρων οφείλεται στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας , ήταν αδύνατη η αξιοποίηση των πινάκων ΠΕ Γεωπόνων και Κτηνίατρων, οι οποίοι κατά τη περσινή περίοδο είχαν εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, με αποτέλεσμα τη λήξη της ισχύος τους την 24η Απριλίου 2020.

 «Λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα δικαίωμα συμμετοχής στην παρούσα προκήρυξη έχουν οι υποψήφιοι με προϋπηρεσία στον ΕΛΓΑ, οι οποίοι θα καταταγούν σύμφωνα με αυτή, με απόλυτη διαφάνεια και αντικειμενικότητα», υπογραμμίζει ο ασφαλιστικός οργανισμός.

Οι προκηρύξεις για Γεωπόνους και Κτηνίατρους

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News