Οριστικά ελεύθερος ο Nίκος Σειραγάκης

Κρήτη
Οριστικά ελεύθερος ο Nίκος Σειραγάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί»

Οριστικά ελεύθερος χάρη στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου είναι ο καταδικασθείς για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων στο Ρέθυμνο γυμναστής, Νίκος Σειραγάκης, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών.Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, το Συμβούλιο έκρινε, ότι ο αποφυλακισθείς δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την αποφυλάκισή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση, ο κατηγορούμενος είχε ενημερώσει εγκαίρως και νομότυπα τις αρμόδιες αρχές για την αλλαγή του τόπου κατοικίας του και την νέα του διεύθυνση κατοικίας και έτσι παραμένει ελεύθερος, έχοντας εκτίσει ποινή 8,5 ετών από τα συνολικά 401 χρόνια κάθειρξης που του είχε επιβληθεί.

Η πρόταση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Γρεβενών Χριστίνας Φασουλή ήταν να επιστρέψει στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, που είναι τα 7 χρόνια, 10 μήνες και 25 ημέρες.

Ασκήθηκε έφεση κατά του βουλεύματος

Στο μεταξύ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας έχει ήδη ασκήσει έφεση κατά του βουλεύματος με το οποίο ο γυμναστής είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους και σε λίγες ημέρες θα συγκληθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο προκειμένου να κρίνει το ζήτημα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News