Ελλάδα

Ρόδος: 73χρονος που… «κηδεύτηκε», βρέθηκε ζωντανός

Ένα απίστευτο περιστατικό στη Ρόδο

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Ρόδο.

Όλα ξεκίνησαν στις 24 Απριλίου, όταν ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε αποθήκη – γιαπί στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη.

Δεδομένης της διεύθυνσης αλλά και του σημείου που βρέθηκε το άψυχο σώμα του, οι αρμόδιες αρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για συγκεκριμένο άνθρωπο που διαμένει εκεί και που είχε μεταφερθεί και άλλες φορές στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία αντιμετώπιζε. Δεν βρέθηκε πάνω του κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητά του.

Συγγενής του τον «αναγνώρισε» ως νεκρό

Όπως έγινε γνωστό τότε, το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και κλήθηκε αμέσως η αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου και εκεί φαίνεται ότι συγγενικό του πρόσωπο βεβαίωσε ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε στην αποθήκη αυτή. Ενημερώθηκαν όλοι οι συγγενείς και ακολούθησε κηδεία από γνωστό γραφείο τελετών στη Ρόδο την επόμενη μέρα.

Μέχρι εχθές το βράδυ θεωρούσαν ότι ο άνθρωπός τους ήταν νεκρός, έως ότου ενημερώθηκαν ότι ο… νεκρός, ήταν ζωντανός και φιλοξενούνταν στο ίδρυμα των Κολυμπίων.

Αναζητούν την πραγματική ταυτότητα του νεκρού

Στα επίσημα έγγραφα της αστυνομίας πάντως, ο 73χρονος έχει καταχωρηθεί ως νεκρός. Κι αυτό που απομένει τώρα είναι να διαπιστωθεί ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στο σημείο της αποθήκης και το οποίο ετάφη στις 25 του περασμένου μήνα στο νεκροταφείο Ρόδου.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία της Ρόδου ενώ βέβαιο θεωρείται ότι από αύριο το πρωί η ασφάλεια Ρόδου θα ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν αποκλείεται επίσης να διαταχθεί και η εκταφή του πτώματος, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάτι ύποπτο.

Μαρτυρίες γειτόνων, πάντως, αναφέρουν ότι στο σπίτι του 73χρονου, σύχναζε και ένας φίλος του.

Πηγή: thecaller.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια