Τραγωδία στη Σκόπελο: Ο κεραυνός την «χτύπησε» θανάσιμα στην αυλή του σπιτιού

Ελλάδα
Τραγωδία στη Σκόπελο: Ο κεραυνός την «χτύπησε» θανάσιμα στην αυλή του σπιτιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μπόρα διήρκεσε ένα τέταρτο, ελάχιστοι κεραυνοί χτύπησαν την περιοχή, ωστόσο ένας από αυτούς χτύπησε θανάσιμα την άτυχη 50χρονη γυναίκα

«Η 50χρονη που έμενε με τον άντρα της στην περιοχή των Ραχών ήταν πολύ άτυχη γιατί πραγματικά σήμερα το πρωί έπεσαν ελάχιστοι κεραυνοί κι ένας από αυτούς τους πολύ λίγους την βρήκε και την χτύπησε. Είναι από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις.

Η μπόρα ζήτημα να διήρκησε ένα τέταρτο και δεν ήταν δα και κατακλυσμός Κυρίου. Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα δηλαδή μετά στο νησί.

Είχε ένταση αλλά ήταν αυτής μιας συνηθισμένης μπόρας. Οι κεραυνοί μετριόντουσαν με τα δάχτυλα του ενός χεριού. H γυναίκα βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, δεν έκανε εργασίες, προφανώς κάτι να πήγε να προστατέψει από την βροχή.

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι ακούγεται ότι ίσως πρέπει να κάνουν νεκροψία στο σώμα της κι ο σύζυγος δεν θέλει να μεταβεί σε Λάρισα και Βόλο για αυτή την δουλειά. Γιατί να κάνει νεκροψία αναρωτιέται, είναι ξεκάθαρο από τι έφυγε η γυναίκα. Είναι πολύ σοκαρισμένος ο ίδιος, θέλει να ταφεί η γυναίκα του και να πενθήσει με την ησυχία του, πολλούς συγγενείς άλλωστε δεν έχουν, εκείνος είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερος από την γυναίκα που έχασε».

Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, ότι σήμερα το πρωί, περίπου στις 11:30, ένας κεραυνός που έπεσε στη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης της περιοχής της Σκοπέλου χτύπησε μία γυναίκα, σκοτώνοντάς την ακαριαία, ηλικίας περίπου 50 ετών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News