Κέρκυρα: Θρίλερ με την αιτία θανάτου της 29χρονης που πέθανε μπροστά στο παιδί της

Ελλάδα
Κέρκυρα: Θρίλερ με την αιτία θανάτου της 29χρονης που πέθανε μπροστά στο παιδί της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσα αναφέρει η μητέρα της άτυχης 29χρονης  

Σε θρίλερ έχει εξελιχτεί η υπόθεση του θανάτου της 29χρονης μητέρας που άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Κέρκυρας, μπροστά στα ματιά του 3 μηνών μωρού της.

Η μητέρα δύο παιδιών -17 και 3 μηνών- δεν νοσηλευόταν η ίδια, αλλά συνόδευε το μικρό της μωρό που νοσηλευόταν.

Η κοπέλα σωριάστηκε ξαφνικά στο πάτωμα του δωματίου του νοσοκομείου, ενώ πρόσεχε το μωρό της. Ένας σύνοδος άλλου μωρού έτρεξε να δει τι συμβαίνει και κάλεσε τους γιατρούς. Παρά τις προσπάθειές τους ήταν ήδη αργά για την 29χρονη.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή για την 29χρονη. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, παραμένει απροσδιόριστη η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας και για τον λόγο αυτό αναμένονται τα αποτελέσματα και των υπολοίπων εξετάσεων. Ο ίδιος, δήλωσε συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο της μητερας.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της 29χρονης μίλησε στο Star για την απώλεια του παιδιού της. «Το παιδί μου δεν είχε απολύτως τίποτα. Πήγε το μικρό της μωρό στο νοσοκομείο με τον άντρα της γιατί είχε ουρολοίμωξη. Δε με αφήνουν να πάω στο νοσοκομείο. Εγώ κρατούσα το μεγάλο της το παιδάκι» είπε χαρακτηριστικά.

Η 29χρονη δεν εργαζόταν από όταν είχε γίνει μητέρα και είχε αφιερωθεί στα παιδιά της.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News