Ελλάδα

Εστίαση: Αναλυτικός οδηγός του ΕΦΕΤ – Τι ισχύει για τα τραπέζια και το σέρβις

Οδηγίες για εστιατόρια και καφέ

Λίγο πριν το άνοιγμα της εστίασης την 25η Μαΐου οδηγίες εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και την Ελληνική Ένωση Επιχειρήσεων Οργανωμένης Εστίασης. Πρόκειται για οδηγίες που αφορούν σε βασικά θέματα καθαριότητας, βασικές οδηγίες προς το προσωπικό ακόμα και τις κινήσεις που πρέεπι να γίνουν αν εργαζόμενος εμφανίσει συμπτώματα.

Μεταξύ των οδηγιών αναφέρονται τα εξής:

Για περισσότερα στοιχεία πατήστε (ΕΔΩ)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Σχόλια