default-image

Τραγωδία στο Λουτράκι: Νεκροί 4 άντρες σε σπήλαιο

Ελλάδα
Τραγωδία στο Λουτράκι: Νεκροί 4 άντρες σε σπήλαιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΜΑΚ εντόπισε τις σορούς

Δραματικός επίλογος για 4 ζωές στο Λουτράκι, στην περιοχή Καρμπουνάρι, καθώς οι σοροί τους εντοπίστηκαν μέσα σε σπήλαιο από την ΕΜΑΚ. Οι 4 άνδρες είναι, κατά προσέγγιση, ηλικίας από 35 έως και 65 ετών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις.Στην επιχείρηση συμμετείχαν σύμφωνα με το in.gr 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα.Τα τέσσερα άτομα  είχαν μαζί τους και μια γεννήτρια από τα καυσαέρια της οποίας πιθανότατα κατέληξαν.

Ειδοποίησε τις αρχές η σύζυγος του ενός θύματος

 Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, αναφέρθηκε στο γεγονός.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, οι αρχές δέχθηκαν τηλεφώνημα στις 1:20 τα ξημερώματα. Η επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης των τεσσάρων ατόμων διήρκεσε έως τις 5:30 το πρωί.

«Ανασύραμε τέσσερα άτομα χωρίς τις αισθήσεις του. Διερευνάται το όλο συμβάν. Και γιατί βρέθηκαν εκεί οι άνθρωποι και για την αιτία του θανάτου τους» υπογράμμισε σχετικά. Η γυναίκα που ειδοποίησε τις αρχές, ήταν η σύζυγος του ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων. Μάλιστα, μαζί της είχε και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Ο χώρος στον όποιο βρεθήκαν οι τέσσερις άνθρωποι είχε βάθος περίπου 20 μέτρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News