Μάνη: Ιερέας και παππούς κακοποιούσαν σεξουαλικά ανήλικη – «Μπλεγμένη» και η μητέρα της

Ελλάδα
Μάνη: Ιερέας και παππούς κακοποιούσαν σεξουαλικά ανήλικη – «Μπλεγμένη» και η μητέρα της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφιαλτικές στιγμές για 12χρονο κοριτσάκι – Ασελγούσαν εις βάρος της ένας ιερέας και ο ίδιος της ο παππούς

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 12χρονη στη Μάνη, αφού για ασέλγεια σε βάρος της κατηγορούνται ένας ιερέας, αλλά και ο ίδιος της ο παππούς.

Στο 24 σελίδων βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γυθείου, περιγράφονται «με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες» η σεξουαλική κακοποίηση και οι ξυλοδαρμοί από τον ιερέα στο σπίτι του οποίου η 12χρονη έμενε με τη μητέρα της και τον παππού της.

Όπως μεταδίδει το Star, ο ιερέας εκμεταλλεύτηκε το ότι η 12χρονη έμενε σπίτι προτρέποντάς την να ξαπλώσει μαζί του στο ίδιο κρεβάτι που κοιμόταν με τη μητέρα της, αλλά αυτή αρνιόταν. Μια ημέρα, μάλιστα, την οδήγησε βίαια στο κρεβάτι, την έγδυσε, και ασέλγησε για πολύ ώρα.   

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τι κορίτσι έχει δώσει δυο φορές κατάθεση. Ο ιερέας και ο παππούς της κατηγορούνται για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια, αποπλάνηση, αιμομιξία και ενδοοικογενειακή βία για τον παππού, επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου που χρεώνεται στον ιερέα.

Ο παππούς της δωδεκάχρονης είναι επίσης κατηγορούμενος, καθώς όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, την κακοποιούσε και εκείνος.

Παράλληλα υποστηρίζεται ότι η μητέρα της και ενώ το παιδί ήταν ήδη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τη συμβούλευε να μη πει σε κανέναν ό,τι είχε γίνει, ενώ ο ιερέας τη ρωτούσε τηλεφωνικά πριν συλληφθεί τι ακριβώς έχει μαρτυρήσει.

Στο βούλευμα, σύμφωνα πάντα με το Star, αναφέρεται ότι έβγαζαν το παιδί από το σπίτι και το άφηναν νηστικό ενώ η μητέρα της, σύμφωνα με τις καταθέσεις την παρότρυνε να κατηγορήσει για όλα τον πατέρα της που είναι στη Βουλγαρία.

Πηγή: lifo.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News