Φονική παράσυρση 15χρονου στην Κόρινθο - Συγκλονίζουν οι περιγραφές μαρτύρων

Ελλάδα
Φονική παράσυρση 15χρονου στην Κόρινθο - Συγκλονίζουν οι περιγραφές μαρτύρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονιστικές οι περιγραφές αυτόπτη μάρτυρα, από το σημείο της τραγωδίας

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορίνθου, αλλά και το πανελλήνιο από την τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Κόρινθο, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε ένα 15χρονο αγόρι που έκανε βόλτα με την μητέρα του.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο STAR ο οδηγός του μοιραίου οχήματος οποίος κατευθυνόταν από τα Εξαμίλια Κορίνθου προς την Ξυλοκέριζα, παρέσυρε και χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον 15χρονο μαθητή και τη μητέρα του. Ο οδηγός δεν σταμάτησε καθόλου στο σημείο του δυστυχήματος και εγκατέλειψε το σημείο για να κρυφτεί στο σπίτι του, με τη βοήθεια της γυναίκας του.

«Εγώ ήμουν στο χώρο της εργασίας μου και ξαφνικά ακούμε ένα χτύπημα, ένα θόρυβο, λέμε αεροπλάνο έπεσε, αυτοκίνητο, κάτι έγινε. Δεν είδαμε αυτοκίνητο παρ' όλα αυτά, με μία ματιά που ρίξαμε στον δρόμο, είδαμε ένα σύννεφο από σκόνη, το αυτοκίνητο πήγαινε προς Ξυλοκέριζα, όχι προς Εξαμίλια. Ακούστηκε ότι ήταν αυτοκίνητο, αλλά δεν είδαμε ποιο και τι...», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε: «Ξαφνικά, ακούμε μία φωνή της μάνας, η οποία φώναζε "το παιδί μου, πού είναι το παιδί μου. Το έχασα. Μου το φάγανε". Έτρεξαν κοντά της δύο άτομα που δούλευαν εδώ και η ανιψιά μου που είναι νοσηλεύτρια, έτρεξαν μήπως σωθεί το παιδί, αλλά ήταν πλέον αργά. Το παιδί είχε χαθεί...».

Ο οδηγός δε σταμάτησε, αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα κι έφυγε κατευθείαν από τον τόπο του περιστατικού. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και από τις περιγραφές άλλων μαρτύρων, οδηγήθηκαν στο σπίτι του, όπου είχε κρύψει το αυτοκίνητό του, με τη βοήθεια της συζύγου του.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το newsbomb.gr, αναφέρει πως δεν θυμάται τι έγινε και ζήτησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή από το Ναύπλιο, για να κερδίσει χρόνο. Αυτό θα συμβεί το απόγευμα και μετά θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News