Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Είναι τέρατα»

Ελλάδα
Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Είναι τέρατα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται η δίκη για την άγρια δολοφονία

Συνεχίστηκε την Τρίτη στην αίθουσα τελετών του Εφετείου της Αθήνας η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο με την απολογία του δεύτερου κατηγορούμενου της υπόθεσης, του 21χρονου αλβανικής καταγωγής,

Στο δικαστήριο, καταρρακωμένη και ντυμένη στα μαύρα, βρέθηκε και η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, Κούλα Τοπαλούδη.

"Δεν άντεχα να ακούω τη φρίκη που έζησε το παιδί μου στα χέρια των δολοφόνων του. Είναι ανθρωπόμορφα τέρατα. Η λέξη άνθρωπος δεν τους αξίζει", είπε η κ. Κούλα, με δάκρυα στα μάτια, μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα". "Έχουν περάσει 17 μήνες και 13 μέρες από τότε που έχασα την Ελένη μου. Κάθε μέρα που προστίθεται είναι μια μαρτυρική μέρα για μένα. Ο πόνος μου είναι αξεπέραστος, δεν περιγράφεται με λόγια το τι ζω στην καθημερινότητά μου", πρόσθεσε σύμφωνα με το thetoc.gr .

"Είχε όνειρα και αυτά τα τέρατα που βρέθηκαν στον δρόμο της μας κατέστρεψαν όλους. Υφάρπαξαν το παιδί μου από τα χέρια μου. Κι εγώ τώρα πώς να ζήσω; Να πω ότι έπεσε θύμα τροχαίου να το καταλάβω, ότι ήταν άρρωστη. Αλλά το δικό μου το παιδί βρέθηκε στο δρόμο δύο δολοφόνων που την χτύπησαν, τη βίασαν, την κουβάλησαν και την πέταξαν σαν σακί από ύψος 10 μέτρων ενώ ήταν ζωντανή", ανέφερε στη συνέχεια η κ. Τοπαλούδη.

Τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν μόνος του ο πατέρας στο δικαστήριο καθώς η σύζυγός του δεν άντεχε να ακούει τους κατηγορούμενους να περιγράφουν όσα συνέβησαν τον εφιαλτικό εκείνο βράδυ στη Λίνδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News