Ελλάδα

Μπισκότα Παπαδοπούλου: Μπόνους στους εργαζόμενους και δωρεές στα νοσοκομεία της χώρας

Ενέργειες στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και της Εργασίας

Μια σειρά από ενέργειες της «Ε.Ι. Παπαδόπουλος» στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και της Εργασίας, προκειμένου ν’ αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφάσισε η Διοίκηση της εταιρείας.

Δωρεά 12 αναπνευστήρων στο Υπουργείο Υγείας

Συγκεκριμένα, στον τομέα της Υγείας η εταιρεία εξασφάλισε την προμήθεια 12 αναπνευστήρων που θα παραδοθούν άμεσα στο Υπουργείο Υγείας. Το Υπουργείο θα επιλέξει, αναλόγως των αναγκών, σε ποια νοσοκομεία της χώρας θα χρησιμοποιηθούν.

Συστήματα υπερηχοτομογραφίας και φορητού ακτινολογικού στο νοσοκομείο Ελευσίνας

Η εταιρεία προχώρησε στην προμήθεια συστήματος υπερηχοτομογραφίας καθώς και φορητού ακτινολογικού συστήματος που θα διατεθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς.

455 φορητές ηλεκτρονικές συσκευές σε μαθητές που έχουν ανάγκη

Στον τομέα της Παιδείας προχωρά μέσω του “Junior Achievement Greece” σε χρηματική δωρεά ώστε να αποκτηθούν 455 φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες θα διατίθενται σε μαθητές που δεν έχουν πρόσβαση στα απαιτούμενα τεχνολογικά μέσα για τη συμμετοχή τους στη διδασκαλία μέσω διαδικτύου.

Αμοιβή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους της εταιρείας

Για τους εργαζομένους της που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή (στα εργοστάσια παραγωγής, τις αποθήκες, τη διανομή και τις πωλήσεις) θα τους διανεμηθεί επιπλέον αμοιβή, συνολικού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς τους,.

Κλείνοντας η εταιρεία αναφέρει ότι θα συνεχίσει να είναι παρούσα με όλες της τις δυνάμεις στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και εκφράζει την ευχή να τελειώσει γρήγορα η υγειονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας

Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε έχει ιστορία 98 χρόνων και είναι μια από τις μεγαλύτερες αμιγώς ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων της χώρας.

Διαθέτει 4 εργοστάσια και απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 52 χώρες.

Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια