Ελλάδα

Αποσύρθηκε το σποτ με τον Χρήστο Λούλη για τις πλατείες – Τι συνέβη;

Κατηγορήθηκε για σεξισμό και προκάλεσε αντιδράσεις

Αντιδράσεις προκάλεσε το σποτ της Πολιτικής Προστασίας με το Χρήστο Λούλη, καθώς κατηγορήθηκε για σεξισμό. Το σποτ αναφερόταν στον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν δεν τηρούμε τις αποστάσεις που πρέπει και όταν συνωστιζόμαστε. Ειδικά ο συνωστισμός, όπου πολλοί άνθρωποι ή πολύ μεγάλες παρέες μαζεύονται μαζί, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους όπως οι πλατείες.

Ωστόσο αποσύρθηκε καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε «δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια»

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πολιτική Προστασία:

«Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε. Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια