Έλληνες Βελγίου: Ξεπέρασε τις 21.000 ευρώ η συνεισφορά τους στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Ελλάδα
Έλληνες Βελγίου: Ξεπέρασε τις 21.000 ευρώ η συνεισφορά τους στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρωτοβουλία ανήκει στους Ελληνικου΄ς φορείς του Βελγίου με και στόχο είχε την καταπολέμηση του κορωνοϊου.

Οι Ελληνικοί Φορείς με βάση τις Βρυξέλλες καλέσαν σε μια κοινή προσπάθεια τους Έλληνες του Βελγίου να συνδράμουν οικονομικά την πατρίδα μας στον αγώνα της κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι ανώνυμες συνεισφορές ξεπέρασαν τις 21.000 ευρώ και διατίθενται άμεσα στο Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ για να καλυφθούν επείγουσες ανάγκες του Νοσοκομείου με σκοπό την αγορά απαραίτητου μόνιμου ιατρικού εξοπλισμού (αναπνευστήρες, μόνιτορ, συσκευές οξυγόνου κλπ.), μετά από σχετική συνεννόηση με την Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συμπατριώτες μας που συνεισέφεραν σε αυτή την προσπάθεια! 

Είμαστε περήφανοι, που ως Ελληνικοί Φορείς για μια ακόμη φορά, επικοινωνήσαμε με τα μέλη και τους φίλους μας ανεξαρτήτου χρηματικής δυνατότητας και με βάση τον θεσμικό μας ρόλο και την εμπειρία συνεργασίας και συντονισμού, που είναι απαραίτητα στοιχεία για την ανάδειξη του ρόλου του Ελληνισμού στο Βέλγιο, καταφέραμε να συμπαρασταθούμε έμπρακτα στην χώρα μας και συγκεκριμένα σε ένα από τα νοσοκομεία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Οι Ελληνικοί Φορείς θα συνεχίσουν και στο μέλλον τις κοινές τους δράσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Βέλγιο,  δεδομένου ότι η κρίση του κορωνοϊού έχει δραματικές επιπτώσεις σε ανθρώπινες ζωές και στην οικονομική και κοινωνική ζωή και στις δύο χώρες.

- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

- ΑΛΛΗΛΟΝnet

- DISCOVERING NETWORK

- 12 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

- ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΎΚΛΟΣ

- ΕΝΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ

- ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ

- ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΣΕΥΔΟ)

- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News