Amber Alert: Άφαντα δύο παιδιά από τα Καμίνια

Ελλάδα
Amber Alert: Άφαντα δύο παιδιά από τα Καμίνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για έναν 14χρονο και μια 13χρονη  

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση ενός 14χρονου και μιας 13χρονης από τα Καμίνια στον Πειραιά.

Και τα δύο παιδιά εξαφανίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας. Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των ανηλίκων σήμερα και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του "Χαμόγελου του Παιδιού":

"Στις 04.05.2020, και ώρα 21:10, εξαφανίστηκαν από τα Καμίνια στον Πειραιά, ο Παρλιάρας Πάρης, 14 ετών και η Πανάγου Μαρία-Αγγελική, 13 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των ανηλίκων σήμερα, 05.05.2020, μεσημβρινές ώρες, και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Ο Παρλιάρας Πάρης έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.65 και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ασπρόμαυρη μπλούζα φούτερ, γκρι παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Φοράει σκουλαρίκι στο δεξί αυτί.

Η Πανάγου Μαρία έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News