Η Φώφη Γεννηματά στην ΚΡΗΤΗ TV: «Τρύπα στο νερό η τρίμηνη παράταση για την α' κατοικία»

Κρήτη
Η Φώφη Γεννηματά στην ΚΡΗΤΗ TV: «Τρύπα στο νερό η τρίμηνη παράταση για την α' κατοικία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που παραχώρησε η κ.Γεννηματα στην Κατερίνα Σαλαπάτα.

«Θα καταλήξουμε σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και μάλιστα για αδύναμους δανειολήπτες», δήλωσε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV και την Κατερίνα Σαλαπάτα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. 

Η ίδια αναφέρθηκε στο κομμάτι της μικρομεσαίας  επιχειρηματικότητας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το θέμα των επιταγών πρέπει να λυθεί άμεσα και πρόσθεσε με καυστικό ύφος πως:  "Είναι αδιανόητο η κυβέρνηση να ζητά προκαταβολές φόρου από τις επιχειρήσεις στο 100%σύμφωνα με τα εισοδήματα  του 2019" .

Η κ. Γεννηματά έθεσε το θέμα στον πρωθυπουργό ο οποίος απάντησε πως είναι ένα θέμα το οποίο μπορεί να "επανεξεταστεί" και ζήτησε την έμπρακτη στήριξη τον υγειονομικών με το ΚΙΝΑΛ να έχει ήδη καταθέσει τροπολογία ένταξης τους στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Σε μια αποστροφή του λόγου της αναρωτήθηκε: «Η κυβέρνηση μένει στο χειροκρότημα για τους ανθρώπους της δημόσιας υγείας;».

Σε ότι αφορά το θέμα των πρόωρων εκλογών απάντησε χαρακτηριστικά: " Αρνούμαι να μπω σε συζήτηση για πρόωρες εκλογές την ώρα που ο κόσμος αγωνιά για τη ζωή ,το μέλλον , τη δουλειά του. Είναι ύβρις να ανοίγει μια τέτοια συζήτηση" και πρόσθεσε πως οι διαρροές αυτές προέρχονται απλό το Μαξίμου με τον κ. Τσίπρα  όπως είπε χαρακτηριστικά... να "τσιμπάει" .

Ακολουθεί παρακάτω η συνέντευξη που παραχώρησε η κ. Γεννηματά στην Κατερίνα Σαλαπάτα.

Ολοκληρη τη συνέντευξη καθως και τα δελτία μας μπορείτε να τα παρακολουθείσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:

 http://www.cretetv.gr/news/.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News