Κύπρος: Έξι νέα κρούσματα κορωνοϊού – Συνολικά έφτασαν τα 843

Ελλάδα
Κύπρος: Έξι νέα κρούσματα κορωνοϊού – Συνολικά έφτασαν τα 843

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε σύνολο 2.436 εργαστηριακών διαγνώσεων

Στα 6 ανήλθαν τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο από σύνολο 2.436 εργαστηριακών διαγνώσεων, ανακοινώθηκε από τις κυπριακές αρχές το απόγευμα της Τετάρτης.

Με βάση τα σημερινά στοιχεία, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 843, περιλαμβανομένων των δέκα που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις.

Σύμφωνα με τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης, από το πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας, για την εξέταση 20.000 επαγγελματιών, έχουν ολοκληρωθεί σήμερα 587 εργαστηριακές διαγνώσεις από τα συμβαλλόμενα εργαστήρια, χωρίς κανένα θετικό περιστατικό.

Επίσης, από σύνολο 315 διαγνώσεων από τη διαδικασία ιχνηλάτησης ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων βρέθηκαν 5 θετικά κρούσματα.

Από σύνολο 232 διαγνώσεων από τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων εντοπίστηκε ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ από το σύνολο 269 εργαστηριακών διαγνώσεων που επέστρεψαν από το εξωτερικό τις προηγούμενες μέρες δεν εντοπίστηκε κανένα κρούσμα.

Επιπλέον, από σύνολο 646 εργαστηριακών εξετάσεων από ιδιωτική πρωτοβουλία δεν βρέθηκε κανένα θετικό κρούσμα και από σύνολο 173 εργαστηριακών εξετάσεων, που ολοκληρώθηκε από δείγμα εργαζομένων του ΟΚΥπΥ, δεν εντοπίστηκε κανένα θετικό κρούσμα.

Από σύνολο 214 εργαστηριακών διαγνώσεων από τον έλεγχο 2.000 εργαζομένων στο λιανικό εμπόριο ποτών και τροφίμων, καθώς και στους οίκους ευγηρίας δεν προέκυψε κανένα θετικό αποτέλεσμα.

Εξάλλου, από το πρόγραμμα των 20 χιλιάδων εργαστηριακών διαγνώσεων ολοκληρώθηκαν, από το Σάββατο 11 Απριλίου και μέχρι σήμερα στις 16:00, συνολικά 17.601 εργαστηριακές εξετάσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News