Amber Alert: Εξαφανίστηκε 10χρονη από τη Στυλίδα - Τι είπε ο πατέρας

Ελλάδα
Amber Alert: Εξαφανίστηκε 10χρονη από τη Στυλίδα - Τι είπε ο πατέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για την μικρή Δήμητρα

Στις 29/4/2020, στις 9.30 ώρα, εξαφανίστηκε από τη Στυλίδα Φθιώτιδας, η 10χρονη Μελαχροινάκη Δήμητρα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του Amber Alert σήμερα 29/4/2020, κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής, καθώς η ανήλικη εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης Εισαγγελικής εντολής απομάκρυνσης της, από επικίνδυνο περιβάλλον.

Η Μελαχροινάκη Δήμητρα έχει ύψος 1.40 μ., έχει 30 κιλά βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Το κορίτσι βρισκόταν σύμφωνα με το LamiaReport για ένα διάστημα στο Ορφανοτροφείο Θηλέων, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε επιστρέψει και πάλι στο οικογενειακό της περιβάλλον στη Στυλίδα από όπου και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με τις Εισαγγελικές Αρχές.

Τι είπε ο πατέρας της Δήμητρας 

Σε επικοινωνία που είχε με το LamiaReport ο πατέρας του 10χρονου κοριτσιού υποστήριξε ότι η Δήμητρα είναι πολύ καλά στην υγεία της, είναι με τους γονείς της και ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα την δώσει για να πάει πάλι στο ίδρυμα.«Το παιδί είναι με τη μάνα του και έμενα το πατέρα της..δεν δίνω το παιδί μου να πάει σε κανένα ίδρυμα..Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να το κρατήσω..μαζί μου και δε θα το πάρει κανένας...», δήλωσε ο πατέρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News