Ο Πύρρος Δήμας στην ΚΡΗΤΗ TV: Αγωνιώ για την οικογένεια μου στο Σικάγο - Το μήνυμα του Ολυμπιονίκη

Κρήτη
Ο Πύρρος Δήμας στην ΚΡΗΤΗ TV: Αγωνιώ για την οικογένεια μου στο Σικάγο - Το μήνυμα του Ολυμπιονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισχυρά μηνύματα για τη δύναμη της ελληνικής ψυχής τις δύσκολες ώρες τις πανδημίας έστειλε ο τρεις φορές χρυσός ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας, μιλώντας στην εκπομπή ‘’Κρήτη Σήμερα’’ της ΚΡΗΤΗ TV.

Χάρισε τεράστιες επιτυχίες στην Ελλάδα, ένας από τους σημαντικότερους αθλητές στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Κατάφερε να σηκωθεί ξανά και ξανά ξεπερνώντας ειδικά στην Ολυμπιάδα της Αθήνας κάθε σκόπελο…

Ο λόγος για τον 3 φορές χρυσό ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή ‘’Κρήτη Σήμερα’’ της Κρήτη TV και τον Λευτέρη Κουμαντάκη, για τον εφιάλτη του κορωνοϊού στέλνοντας το δικό του μήνυμα με αποδέκτες όλους τους Έλληνες.

’Ο ηγέτης στις φουρτούνες φαίνεται’’ συμπλήρωσε εκθειάζοντας την αντίδραση της ελληνικής πολιτείας, ενώ δεν έκρυψε την αγωνία του για την οικογένεια και τα παιδιά του που βιώνουν τον εφιάλτη της επιδημίας πίσω στο Σικάγο.

10 Μαρτίου ο ίδιος ταξιδεύει για την Ελλάδα για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους μην μπορώντας να φανταστεί τι θα επακολουθούσε… μοναδική του αγωνία η οικογένεια και τα παιδιά του που έμειναν πίσω βιώνοντας τα όσα εξελίσσονται στις ΗΠΑ.

 Ως πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας άρσης βαρών  και προπονητής παράλληλα της αμερικανικής ομάδας άρσης βαρών, αναφέρθηκε στην προετοιμασία των αθλητών που πλέον πραγματοποιείται σε γκαράζ και μέσω…διαδικτύου

 Σε ότι αφορά τη θρυλική γενιά της άρσης βαρών στην Ελλάδα , χαρακτήρισε συγκυριακές τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος , ενώ έκανε λόγο για ‘’αχταρμά’’ στον αθλητισμό με τους νέους να μην έχουν συγκεκριμένη στόχευση πλέον.

 Όσο για το ποιο μετάλλιο ξεχωρίζει από τη φαρέτρα του; Το χάλκινο στην Αθήνα το 2004 φαίνεται να μην το αλλάζει με κανένα από τα 3 χρυσά απο Βαρκελώνη , Ατλάντα και Σίδνεϋ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News