Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Στην ασφάλεια ο 63χρονος που σκότωσε το γιο του - Γιατί το έκανε

Ελλάδα
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Στην ασφάλεια ο 63χρονος που σκότωσε το γιο του - Γιατί το έκανε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θύμα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα – Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκε ελαφρά και η σύζυγος του δράστη

Στην Ασφάλεια κρατείται ο 63χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του γιού του, στη διάρκεια λογομαχίας, το μεσημέρι, στην περιοχή Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 63χρονος, ύστερα από επεισόδιο, πυροβόλησε με το πυροβόλο όπλο τον ηλικίας 32 ετών γιο του και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Ο 63χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Μας χτυπούσε, δεν αντέχαμε άλλο» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 63χρονος πατέρας που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 32χρονο γιο του, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, γύρω στις 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

«Έφτασε σε απόγνωση ο πατέρας και τον σκότωσε» λένε φίλοι της οικογένειας που αναστατώθηκαν μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς στη γειτονιά τους στην περιοχή Πυλαιώτικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, οι καυγάδες του 32χρονου με την μητέρα του και τον πατέρα του στο σπίτι ήταν συχνοί. Δεν ήταν λίγες οι φορές που το θύμα χτυπούσε τους γονείς του λόγω των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, με την οικογένεια ανήμπορη να κάνει κάτι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια είχε επισκεφθεί αρκετές φορές ψυχολόγο προκειμένου να γίνει καλά το παιδί τους αλλά μάταια.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον ιστότοπο protothema.gr, ο 32χρονος γιος αποχωρούσε από το σπίτι έπειτα από καυγά όταν ο πατέρας βγήκε στην πόρτα και τον πυροβόλησε, ενώ το θύμα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Το σοκαριστικό έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Πυλαιώτικα. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Grtimes.gr, ένας πατέρας πυροβόλησε με καραμπίνα δύο φορές τον γιο του, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γιος, 32 ετών,  αποχωρούσε από το σπίτι έπειτα από καυγά όταν ο πατέρας του βγήκε στην πόρτα και τον πυροβόλησε. To περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, γύρω στις 13.30.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Λίγη ώρα μετά την πράξη του, ο 63χρονος πατέρας συνελήφθη. Κατά το επεισόδιο τραυματίστηκε ελαφρά στη μέση η σύζυγος του δράστη, σύμφωνα με το thestival.gr.

Σύμφωνα με περίοικο, για αρκετή ώρα πριν το μοιραίο συμβάν ακούγονταν φωνές μέσα από το σπίτι. Η ίδια μαρτυρία αναφέρει ότι στον καυγά που προηγήθηκε ο 32χρονος γιος είχε χτυπήσει τον πατέρα του στο πρόσωπο.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στο thestival.gr ότι ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News