Σπίτι - «κολαστήριο» στα Πατήσια: Το φλερτ που έγινε... εφιάλτης για τη «φυλακισμένη» Γερμανίδα

Ελλάδα
Σπίτι - «κολαστήριο» στα Πατήσια: Το φλερτ που έγινε... εφιάλτης για τη «φυλακισμένη» Γερμανίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως ξεκίνησε το δράμα της 42χρονης που κατάφερε να σωθεί από τα χέρια του μαστροπού

Τον γνώρισε και τον ερωτεύτηκε μέσω Facebook, πριν από τρεις μήνες. Μετά τη γνωριμία τους, εκείνη αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για να τον δει από κοντά. Αφού έμεινε τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα, γύρισε στη Γερμανία για να μαζέψει τα πράγματά της και να έρθει να μείνει μόνιμα μαζί του.

Ο λόγος για τη 42χρονη Γερμανίδα «φυλακισμένη» σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Σκιάθου στα Πατήσια.

«Τον γνώρισα πριν από δύο μήνες μέσω του Facebook. Είχαμε καθημερινή επαφή και νιώσαμε κάπως ο ένας για τον άλλον. Κάπως έτσι πείστηκα να έρθω στην Ελλάδα για τον συναντήσω», φέρεται να κατέθεσε η 42χρονη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ανέλαβαν την υπόθεση.

Όταν -στις αρχές Μαρτίου- η γυναίκα ήρθε στην Αθήνα, ο μαστροπός την οδήγησε στο διαμέρισμα του, της άρπαξε το διαβατήριο και την «φυλάκισε». Στη συνέχεια, με χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας, άρχισε να την εκδίδει μέσω διαδικτυακών αγγελιών. Ο άνδρας που ερωτεύτηκε την ανάγκασε να εκδίδεται σε ξενοδοχείο της περιοχής αρχικά. Στη συνέχεια, όμως, όταν τα ξενοδοχεία έκλεισαν στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, την εξέδιδε στο διαμέρισμα στα Πατήσια. Στην ίδια τη «φυλακή» της.

Η φρίκη την οποία ζούσε η 42χρονη από τη Γερμανία αποκαλύφθηκε όταν βρήκε την ευκαιρία να βγει από το σπίτι και να ουρλιάξει για βοήθεια.

Το βράδυ της Τρίτης, ο 37χρονος άφησε την πόρτα του διαμερίσματος ξεκλείδωτη. Η 42χρονη βρήκε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε. Το έσκασε και βγήκε στο δρόμο, όπου βρήκε μια περίπολο της ομάδας ΔΙΑΣ και τους είπε τα πάντα.

Έτσι, η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα «φυλακή» της 42χρονης. Εκεί βρήκε μικροποσότητα ναρκωτικών, ενώ ο μαστροπός συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Μαζί ήταν μία ακόμη γυναίκα, η οποία θα εξεταστεί εάν ήταν και αυτή θύμα του 37χρονου μαστροπού που συνελήφθη και είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η Γερμανίδα έφερε μώλωπες στο πρόσωπο, καθώς επίσης και χτυπήματα σε διάφορα σημεία του κορμιού της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο διαμέρισμα βρέθηκαν ναρκωτικά, καθώς επίσης και ιδιόχειρες σημειώσεις για ραντεβού, πελάτες και τιμές. Τέλος, στη 42χρονη γυναίκα από τη Γερμανία παρέχεται αρωγή και ψυχολογική υποστήριξη, μέχρις ότου νιώσει έτοιμη να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Πηγή: ethnos.gr, newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News