Ελλάδα

Νίκος Χαρδαλιάς: η κυβέρνηση προετοιμάζει σχέδιο για την άρση των μέτρων

Ως παράδειγμα συλλογικής υπευθυνότητας χαρακτήρισε ο Υφυπουργός Πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς , τη στάση που τήρησαν οι Έλληνες το τριήμερο του Πάσχα. Όπως σχολίασε ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι, την ίδια στιγμή όμως δεν εφησυχάζουμε καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί οριστικά. Ο κ. Χαρδαλιάς ήταν κάθετος, τα μέτρα ισχύουν στο ακέραιο  και η κατάσταση παραμένει κρίσιμη.

Η Ευρώπη συζητά για την άρση των μέτρων 

Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο γίνεται αυτή τη στιγμή ευρεία συζήτηση για την άρση των μέτρων και όσον αφορά στην Ελλάδα η κυβέρνηση προετοιμάζεται με σχέδιο.

Η άρση θα γίνει βήμα – βήμα και με σταθερές κινήσεις. Μόνο όταν εκλείψουν οι λόγοι που οδήγησαν στην λήψη των μέτρων, μόνο τότε αυτά τα αρθούν. Τα μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι τις 27 Απριλίου. Βασικός γνώμονας της κυβέρνησης είναι η υγεία των πολιτών. Η ενημέρωση για την άρση των μέτρων θα γίνεται από την κυβέρνηση έγκαιρα και υπεύθυνα. Τίποτα δεν έχει κριθεί οριστικά και τώρα δεν είναι κατάλληλη στιγμή για εφησυχασμό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια