Αθήνα: Απίστευτες ουρές στα σούπερ μάρκετ – Συνωστισμός στις λαϊκές

Ελλάδα
Αθήνα: Απίστευτες ουρές στα σούπερ μάρκετ – Συνωστισμός στις λαϊκές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αδιαχώρηστο για να τα τελευταία ψώνια του Πάσχα

Τα ψώνια για το Πασχαλινό τραπέζι προκάλεσαν απίστευτες εικόνες στην Αθήνα. Ουρές δεκάδων μέτρων έχουν σχηματίστηκαν έξω τα καταστήματα των αλυσίδων σούπερ μάρκετ, καθώς εκατοντάδες καταναλωτές περιμένουν στη σειρά.

Τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας για τον κορωνοϊό βρίσκονται σε πλήρη εφαρμογή και οι καταναλωτές μπαίνουν λίγοι λίγοι στα σούπερ μάρκετ. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται το αδιαχώρητο έξω από τα καταστήματα, ωστόσο σημειώνεται πως στις περισσότερες περιπτώσεις οι πολίτες τηρήθηκαν τις αποστάσεις ασφαλείας που έχουν ζητήσει οι Αρχές.

Ουρές σε σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου

Σύμφωνα με το iefimerida.gr στην περιοχή του Ζωγράφου οι ουρές έξω από τα σούπερ μάρκετ σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν ακόμα και τα 70 μέτρα, χωρίς όμως να υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα τα καταστήματα όπως φαίνεται πως τήρησαν πιστά τους κανόνες ασφαλείας βάσει των τετραγωνικών μέτρων και δεν επέτρεψαν να δημιουργηθεί συνωστισμός μέσα στα καταστήματα.

Το αδιαχώρητο στις λαϊκές

To αδιαχώρητο και στις λαϊκές αγορές της Αθήνας. Οι δημότες δεν υπολόγισαν ούτε τον κορωνοϊό, ούτε τις αυστηρές συστάσεις προκειμένου να κρατούν τις αποστάσεις για την αποφυγή διασποράς του ιού.

Ο φακός του protothema.gr κατέγραψε απίστευτες εικόνες εν μέσω της πανδημίας στη λαϊκή αγορά στο Παγκράτι με κόσμο που έσπευσε να κάνει τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το γιορτινό τραπέζι, αψηφώντας τις υποδείξεις των ειδικών.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News