Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: Από 30 Απριλίου ξεκινούν οι αιτήσεις

Ελλάδα
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: Από 30 Απριλίου ξεκινούν οι αιτήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δάσκαλοι και καθηγητές καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους

Στο διάστημα μεταξύ 30 Απριλίου και 11 Μάιου , καλούνται οι εκπαιδευτικοί να καταθέσουν τις αιτήσεις απόσπασης για το 2020-21.

Το υπουργείο με ανακοίνωσή του, καλεί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι επιθυμούν, να υποβάλουν αίτηση απόσπασης για το διδακτικό έτος 2020-2021, για τις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ

β) σε ΚΕΣΥγ) σε ΣΜΕΑΕ και ΕΕΕΕΚ

δ) σε Μουσικά Σχολεία

ε) σε Καλλιτεχνικά Σχολεία και

στ) σε Εκκλησιαστικά Σχολεία.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται: από 30-04-2020 και ώρα 12:00 μέχρι 11-05-2020 και ώρα 12.00. Οι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν την αίτηση απόσπασης ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή πύλη Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ) του ΥΠΑΙΘ.

Πριν την πρώτη υποβολή αίτησης απόσπασης, θα πρέπει να εγγραφούν στο ΟΠΣΥΔ, ώστε να αποκτήσουν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του.

Οδηγίες για την εγγραφή και για την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης απόσπασης περιγράφονται στο εγχειρίδιο χρήσης στη ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση.

Η αίτηση με την οριστική υποβολή της θεωρείται ότι έχει υπογραφεί από τον αιτούντα. Ο εκπαιδευτικός δύναται να προεικονίσει/αποθηκεύσει ή/και να εκτυπώσει αντίγραφο αυτής σε μορφή pdf με εμφάνιση του αριθμού πρωτοκόλλου και την ημερομηνία υποβολής της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News